Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Dekk butikk Trykkluftverktøy

Dekk verksteder er støyende steder, hovedsakelig på grunn av pneumatiske verktøy som brukes av installatører. Den mest åpenbare verktøyet er det air-drevet en brukes til å fjerne og installere hjul. Et moderne dekk butikk kunne ikke eksistere uten et omfattende tilbud av luftverktøy. Tire Shop 101
Air kompressor motor og hodet.

En luftkompressor er den grunnleggende strømkilde for de fleste verktøy i et dekk butikk. Luftverktøy avhenge av to ting til å fungere ordentlig: trykk og volum. Disse er som dreiemoment og hestekrefter i en bilmotor: Jo mer volum, jo ​​større verktøy du kan bruke. Jo høyere trykk, desto raskere kan du slå av verktøyet. Kommersielle kompressorer er vanligvis to-trinns enheter hvor luften komprimeres to ganger og deretter matet inn i en stor tank med høyt volum. Rør deretter bære luft i hele butikken for å mate de ulike verktøy og maskiner.
Slagtrekker
Typisk muttertrekker.

Den mest synlige verktøy i et dekk butikk er muttertrekker. Dette er den støyende verktøyet koblet til en lang slange som brukes til å fjerne og installere hjul. Den har en justerbar innstilling for å variere trykket settes på hjulet knasten. Det er ikke umulig for en ukorrekt brukt muttertrekker til å sprette av et hjul stud. De kommer i mange størrelser bestemmes av størrelsen på plassen lug som holder kontakten. Den vanligste, 1/2 ", brukes til generell bilverksted. Et dekk butikk som erstatter store lastebildekk vil ha en i 3/4" eller en "drive, så vel.

Fancy Wheels
Custom polert hjul

få et dekk på hjulet sitt krever et dekk-skifte maskin. Dette er en hybrid som bruker luft, hydraulisk trykk og elektrisitet til å rotere hjulet og trykke dekket inn felgen, hvor den kan bli fylt med luft. lufttrykkmåleren, mens enkel, er viktig ved måling av den riktige mengde luft i dekket. For mye luft vil føre til hurtig slitasje, mens for lite luft forårsaker overdreven varme. alle forholdene tilsvarer tidlig svikt.
Big Lift

biler og lette lastebiler er enkelt å løfte av den allestedsnærværende gulv knekt. De er i stand til å løfte så mye som tre tonn. Når noe virkelig tunge behov løfte, kaller det for en luft-over-hydraulisk flaske jack. Likner en miniatyr oljefat, kan disse kontaktene løfte i overkant av 20 tonn med letthet, som lufttrykk tvinger et hydraulisk stempel inn i handlingen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70777.html

Previous:
Next:

flate dekk