Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan endre et dekk på en 2001 Chevy Truck

Endre et dekk på en 2001 Chevy lastebil kan kreves dersom dekket blir flatt under en tur. Bytte dekk til disse truckene er ikke vanskelig forutsatt at riktig verktøy er for hånden, slik som bilen jack og slepe-mutter skiftenøkkel. Dekket kan endres i ca 20 minutter og reisen kan fortsette på. Den flate dekk bør repareres på et auto-service shop. Du trenger
Lug-nut wrench
Bil jack
Vis flere instruksjoner
en

Fjern frisk dekket fra Chevy lastebil, som ligger under lastebilens lasteplanet ved hjelp av fastnøkkel følger med. Les bilens brukerhåndbok for bestemt del oppholdssted.
2

Plasser lug-mutter skiftenøkkel på hver av de fem hjulmuttere som holder hjulet med flatt dekk på plass. Påfør en mot press for å løsne hver nøtt. Ikke fjern slepe nøtter helt. Du ønsker å løsne mutrene før du jekker opp bilen opp for å hindre hjulet spinner.
3

Plasser jekken under Chevy chassis nærmest flatt dekk. Jekken skal plasseres på et jevnt underlag slik at den ikke glir ut. Jack the Chevy opp slik at det er omtrent seks inches av bakken.
4

Løsne mutrene av for hånd og legg dem til side for fremtidig bruk. Fjern flatt dekk fra akselen. Rull flatt dekk til baksiden av lastebilen.
5

Place det nye dekket på akselen. Skru til mutrene i hånd slik at hjulet ikke faller ut mens dumperen blir jekket ned.
6

Jack lastebilen ned. Stram hver lug mutteren med slepe-mutter skiftenøkkel. Sett flatt dekk og verktøy i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70787.html

Previous:
Next:

flate dekk