Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik bruker du en Tire Repair Kit

Med mindre du er heldig nok til å eie et kjøretøy utstyrt med run-flat dekk, vil du sannsynligvis finne deg selv å gjøre med et punktert dekk flere ganger i løpet av kjøringen din karriere. Ved hjelp av et dekk lappesaker kan få deg i gang igjen raskt, til du er i stand til å ha dekket permanent reparert eller erstattet. Dekk reparasjon kits består av myk gummi filler strips som kan settes inn i dekket ditt med en metall applikator. De er relativt billig og kan kjøpes på de fleste bensinstasjoner og auto deler butikker. Du trenger
Bil jack
Tire jern
Tire reparasjonssett
Tenger
saks
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hjulet fra bilen. Fjern lug nuts fra hjulet ved å vri jernet mot klokken. Plasser en bil jack under rammen nær flatt dekk, og løft bilen slik at dekket er av bakken ved to eller tre inches. Plukk opp dekket av de festeboltene og finn punktering eller fremmedlegeme.
2

Fjern gjenstanden som forårsaket punktering hvis den fortsatt er i dekket. Du må kanskje bruke en tang for å oppnå dette.
3

Place to eller tre dråper gummi sement på applikator og kjøre den inn og ut av punktering å fjerne eventuelle rester . Gummi sement hjelpemidler i tetting av punktering, men er ikke inkludert i alle pakkene. Hvis settet ikke leveres med gummi sement, vil plug materialet fungere uten det.
4

Sett inn en stripe av gummi plugg inn i åpningen på slutten av metall applikator. Legg to eller tre flere dråper av gummi sement til tuppen av applikatoren dersom du reparasjonssettet krever det.
5

Sett applikatoren til punktering av dekket inntil hele gummipluggen strimmel har passert hullet. Trekk applikatoren ut igjen gjennom hullet slik at spissen av applikatoren er gratis og har trukket 1/4 tommers av pluggen ut av hullet sammen med det.
6

Twist applikatoren 1 /4 omdreining til den løsner fra gummi-plugg. Trim overflødig plug materiale med en saks. Re-installere og re-blåses dekk om nødvendig. Hvis du ikke har tilgang til en luft kilde, installere reservedekket med dekk jern og hjulmuttere. Senk bilen og ta ut kontakten. Kjør til nærmeste bensinstasjon eller automotive service senter, som begge bør ha en luftkompressor tilgjengelig for å blåses opp dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70792.html

Previous:
Next:

flate dekk