Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Dekk vil ikke plass på Rim

Dekk skape en sel en felgen når lufttrykket tvinger perle (en streng av sår metall innsiden av leppen av dekket) til å presse mot kanten av felgen. Felger har en liten bump perlen har å passere over til å lage forseglingen når dekket blir sittende. Perlen vil, av og til, stige til maksimalt lufttrykk (44psi for de fleste passasjer dekk) og ikke helt på plass perle. Sitteplasser plagsomme dekk krever litt ekstra innsats og smøring. Du trenger
Jack og støttefot
hjulmutternøkkel
Valve kjerne flytting verktøyet
Spray flaske med vindu renere
Ratchet stroppen
Luftpumpe
Show More Instruksjoner
en

Fjern dekket fra bilen hvis du ikke allerede har gjort det: Løsne mutrene på hjulet du skal fjerne, ved hjelp av en hjulmutternøkkel, men ikke fjerne dem helt . Heve bilen med en jekk, være sikker på å plassere kontakten i stedet anbefales i bilens brukerhåndbok. Bruk en jack stå om du vil en eller annen grunn sted selv under bilen. Med hjul og dekk opp fra bakken. Fjern lug nuts fra ørene og ta av hjulet og dekk.
2

Fjern ventilen kjerne med en ventil kjerne flytting verktøyet. Kjernen unscrews som alle bolt. |
3

Spray området av perlen som ikke vil sete med vindu renere fra en sprayflaske. Prosessen er enklere med rikelig smøring. Vinduet renere fastsetter at smøring. Spray ned i gapet mellom kanten av felgen og perlen slik at hele området er våt.
4

Wrap en skralle stroppen rundt dekk og skru den ned. Du vil ha det stramt nok til å presse dekkets sidevegger utover, men ikke så stramt at du gjør dekkets slitebane flat i ethvert område. I utgangspunktet ønsker deg nok press på skralle stroppen for å sørge for at dekkene ser oppblåst og sitter.
5

Fest en lufttilførsel og blås dekket. Vulsten vil sete med trykket fra den ytre trykket for lufttilførselen, smøring, og innover trykket skapt av skrallen stroppen. Slipp lufttilførsel og la luften renne ut etter sitteplasser perlen. Fjern skrallen stroppen.
6

Sett ventilen kjerne verktøy for fjerning og øke dekktrykket til fabrikkens anbefalte nivåer. Installer dekket på bilen og trekke til mutrene. Senk bilen til bakken og trekke til mutrene igjen til fabrikken anbefalte dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70838.html

Previous:
Next:

flate dekk