Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik reparerer en Farm Tire

Dekk på landbruksmaskiner er generelt tyngre plikt enn bilbransjen dekk, men de mange punktering farer rundt gården mener er flate dekk fortsatt en ganske vanlig foreteelse. Av denne grunn er det en god idé å holde et utvalg av dekk reparasjon alternativer på hand.Repair alternativene faller grovt i to kategorier: plugger og punktering tetningsmasse. Plugger er satt inn i en punktering for å blokkere den, mens punktering fugemassen sprutet på innsiden av dekket for å dekke og blokkere punktering fra innsiden. Du trenger
Flytende såpe
Tenger
Tire plug kit
Gummi sement
Luftpumpe
Punktering tetningsmasse
Vis flere instruksjoner
Tire plugger

en

Hell vann over dekk og se etter bobler fra luft lekker ut av dekket for å finne punktering. Hvis du ikke kan se det, tilsett litt oppvaskmiddel i vannet slik at det vil boble lettere. Hvis punktering objektet er fortsatt i dekket, fjern det.
2

Hell noen dråper av gummi sement på dekk plug settets rasp verktøyet og skyv den gjennom punktering for å forstørre det og fjerne grader fra kantene av hullet. Vri verktøyet frem og tilbake et par ganger, og la den på plass for å markere posisjonen til hullet.
3

Peel et dekk plugg fra sin beskyttende plast backing og træ den gjennom dekk plug verktøyet. Endene bør være enda. Fjern rasp og skyv pluggen verktøyet inn i punktering til mindre enn en tomme på slutten er synlig. Vri og trekke dekk plug verktøyet ut i en rask bevegelse. Pluggen vil forbli i dekket.
4

Pump opp dekket til det anbefalte nivået og se etter lekkasjer. Trim endene av pluggen til 1/4 tommer eller mindre.
Punktering Sealant
5

Slipp dekktrykket hvis dekket er ikke helt flat. Ta lokket av en flaske punktering tetningsmasse. Noen merker inkluderer en ventil-stammen fjerning verktøyet som en del av hetten. Hvis din gjør det, plasserer verktøyet for fjerning over ventilen stammen og vri den mot klokken. Plasser lokket og ventilen stammen på et sted der de ikke vil gå tapt.
6

sikkert mannskap slutten av punktering tetningsmiddelflasken sin tube på ventilen. Dette vil automatisk starte strømmen av trykksatt fugemasse punktering i dekket. Hold flasken opp ned for å stimulere flyten. Bruk beløpet som anbefales av produsenten for størrelsen på dekket du skal reparere.
7

Skru av punktering tetningsmasse røret fra dekkets ventil. Sett på dekkets ventil stammen med ventilstammen verktøyet hvis du fjernet det tidligere.
8 p Hvis bilen er jekket opp, spinne dekk for å fordele punktering fugemasse jevnt. Dersom kjøretøyet ikke er jekket opp, blåse opp dekket til det anbefalte nivået, og deretter kjøre bilen et kort stykke for å fordele punktering tetningsmasse, så sjekk for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70813.html

Previous:
Next:

flate dekk