Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Harbor Freight Tire Changer Instruksjoner

Endre en bil dekk kan være litt av en utfordring uten riktig utstyr. Den "bead", eller kanten på dekket som installeres over felgen, inneholder en metall-kabel innleiret i vulsten selv. Dette gjør strekking i dekket slik at den passer over kanten nesten umulig uten et dekk veksler. Profesjonelle dekk butikker bruker store luftdrevne slitne skiftere som gjør kort prosess med å installere et dekk på en felg, men mindre og rimeligere versjoner er tilgjengelig fra Harbor Freight. Du trenger
Air ventil verktøyet
Mild såpe
Høytrykks-luftslange
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

luften ut slangen ved hjelp av en luft-ventil verktøy for å vri ut senterdelen av den gummi luftventilen på kanten av felgen. Spray kanten av dekket perle og felgen med en mild såpe, som fungerer som et smøremiddel.
2

Løft dekk og hjul montering. Guide hullet i midten av hjulet over midtstolpen av dekket veksler. Senk dekk og hjul montering til den hviler på en sokkel. Plasser håndtaket forlengelse inn perlen breaker håndtaket på dekk veksler. Trekk ned på håndtaket, slik at vulsten breaker skoen ligger mot kanten av dekket. Roter håndtaket rundt omkretsen av dekket mens du trekker ned på håndtaket til perle pauser gratis av felgen.
3

Plasser dekk og hjul montering på understellet slik at ventilen stem vender oppover. For å holde hjulet beveger seg, må en av hjulet slepe hullene er over stud stikker fra pidestallen. Skyv hjulet hold-down klemme over pidestall sentrum innlegget med konisk vendt nedover. Skru pidestall hetten på plass for å låse klemmen og hjulet på plass.
4

Plasser den flate enden av håndtaket forlengelse i mellom dekket og felgen, og deretter dra i spaken mot deg for å tvinge vulsten over kanten av felgen. Bruke senteret innlegget som et punkt av innflytelse og dra i forlengelsen å jobbe dekket av av felgen. Trekk opp på dekk når toppen vulsten er fjernet fra felgen og gjenta dette trinnet for å bringe den nedre vulsten over kanten av felgen. Trekk dekket rett opp og fjerne det fra veksleren.
5

Hook den buede kanten av håndtaket forlengelse over kanten på den nakne dekk felg. Plasser erstatning dekket over felgen. Skyv dekket over kanten av felgen hvor håndtaket er plassert. Trykk ned på kanten av dekket med ett håndtak mens du trekker i håndtaket forlengelse, med utgangspunkt i sentrum innlegget som et poeng av innflytelse. Arbeid rundt hele omkretsen av dekket inntil nedre vulsten har blitt strukket over kanten. Gjenta dette trinnet for å installere toppen perle av dekket på felgen.
6

Fyll opp dekket med et høyt trykk luft slange koblet til en kompressor til sete både dekk perler mot kantene av hjulkransen til en tett forsegling. Ikke fortsett å legge luft til dekk når perler sete og du hører en hørbar "pop". Kontroller lufttrykket i dekket og legge luft som er nødvendig for å bringe nivået opp til ikke mer enn det maksimale trykk trykt på sideveggen av dekket. Fjern pidestall cap og klemme, og deretter fjerne dekk og hjul fra dekk veksler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70874.html

Previous:
Next:

flate dekk