Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan lage den Rind på Røkt Cheese

Rind ost er myk ost som har blitt tørket med en løsning i løpet av aldringsprosessen. Bree, Gouda og andre oster deler denne skjebnen. Røkt oster er også lett å lage og svor hjemme, og hvis du vet hvordan, kan du lage din egen deilig, hjemmelaget ost for enhver anledning. Å vite hvordan du gjør svor på røkt ost er en gradvis prosess, men er oppnåelig ved selv nybegynnere. Du trenger
£ 1 forberedt ost
Breadbox
12 av 12 cheesecloth kvadrat
Basket
Cheesecloth strimler
2 oz. flytende røyk
1 oz. rødvin
en kopp destillert vann
Krukke med lokk
Vis flere instruksjoner
en

Line liten kurv med cheesecloth og plasser forberedt ost, frisk, i det . Plassere den i brødboksen, eller en annen lignende mørkt, kjølig og tørt miljø for aldring osten.
2

Tilsett flytende røyk krydder, rødvin og destillert vann til en standard hermetisering eller norgesglass. Fest lokket og rist for å spre ingrediensene i blandingen.
3

Dypp en stripe av cheesecloth i blandingen, mette det.
4

Tørk jordhaug av myk, fersk ost med løsningen-gjennomvåt stripe av cheesecloth. Dette er det som gjør bark. Pakk osten løst med de løse endene av cheesecloth i kurven og lukke brødboksen.
5

Tørk av ost med løsningen, holde glasset nedkjølt mellom tørke, en gang om dagen i tre uker. Dette vil danne et skall med røkt, interessant smak og tekstur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70910.html

Previous:
Next:

flate dekk