Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan endre et slangeløst dekk på en felg

skygge tre mekanikere pleide å bruke håndverktøy å fjerne bildekk fra dekk felger og erstatte dem. Moderne, slangeløse dekk krever spesielle maskiner og verktøy som trykk, trekk og lever de stive dekk eller losses av felgen. De fleste butikker som spesialiserer seg på dekk reparasjoner har pneumatisk drevne dekk maskiner for å gjøre jobben. Hånddrevne maskiner er tilgjengelig for folk som bare sporadisk trenger å montere eller demontere et dekk. Med enten slags maskin, de nødvendige skritt for å utføre jobben er like. Du trenger:
ventilstammedel verktøy
Tenger
Tire maskin
Cone mutter
Bead breaker
Demonter arm
Brakettarm
Air kompressor
såpevann
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
Fjern Tire
en

Bruk en ventil stammen verktøy for å fjerne kjernen fra ventilen stammen for å slippe ut all luft ut av dekket blir endret.
2

Monter dekket fast plantet på dekket maskinen ved å plassere dekket på midten støtte bar og deretter tett skru på kjegleformede mutteren som tråder på bæreren bar.

3

Fjern eventuelle hjulvekter fra kanten av dekket med tang.
4

Trykk perlen-breaking mekanisme. På en pneumatisk maskin et stempel presser ned på oversiden av dekket, og en annen stempelet skyver opp på bunnen vulsten samtidig løsne både innsiden og utsiden perler fra kanten til hjulet. På en manuell maskin, vil vulsten-avbrytelse spak gjøre den øverste vulsten først, hvoretter dekk må fjernes fra maskinen, slått over, omplasseres på maskinen og spaken føres en andre gang for å løsne bunnen av vulsten dekket.
5

Sett dekket demontere arm mellom perle av dekk og øvre kanten av felgen. Koble den til støtte bar deretter aktiverer mekanismen, noe som fører til at støtten bar å snu, vri demontere arm. Som demontere armen roterer, er vulsten av dekket strekkes opp en av av kanten av dekket felgen. På en manuell modell, når det demontere armen er på plass mellom dekket og felgen, brukes det midtre støttestang brukt som omdreiningspunkt, som demontere armen er manuelt vektstangsbaserte rundt kanten av dekket løfte den øverste rand med opp dekket og over den øverste kanten på dekket felgen.
6

Løft opp dekk høy nok den demontere armen kan føres inn mellom den øvre kanten av dekket og felgen den nedre vulsten av dekket. På en pneumatisk maskin, demontere arm da er igjen levered tilbake for å koble det til sentrum support bar, er støtte bar aktuator presset og demontere armen roterer rundt kanten strekker et løfte bunnen perle av dekk på toppen av rim. På en manuell maskin, er senteret støtte igjen brukt som et omdreiningspunkt og demontere armen er levered rundt kanten, fjerne dekket fra felgen.
Installere et nytt Tire
7

Fukt ned den nedre perle med såpevann. Dette er ikke å rengjøre dekk, er det å smøre det å gjøre det skyver på felgen enklere og uten å kutte gummi.
8

Sett det nye dekket på toppen av felgen, trekker det til ene side, deretter settes en del av den nedre vulsten over kanten av felgen.
9

Sett brakettarmen på plass kontakter felgen og perle av dekk rett hvor de berører på kanten av dekket felgen.
10

Koble brakettarmen på midten støtten på et pneumatisk maskin og trykke på aktiveringsmekanismen slik at brakettarmen roterer rundt kanten av dekket strekker seg og presser vulsten over hele kanten av felgen. På en manuell modell, presse brakettarmen mot sentrum support bruke det som omdreiningspunkt som du spaken brakettarmen rundt kanten av dekket, stretching og skyve perle av dekket på felgen.
11

Smør toppen perle av dekk med såpevann.
12

Skyv en del av toppen perle av dekket over kanten og posisjon brakettarmen.
13

Koble en luftslange til ventilen stammen og legge luft før lufttrykket spretter dekket på plass på felgen.
14

Sett og stram ventilen stammen kjernen og deretter legge luft til riktig trykk, målt med et dekk trykkmåler, er oppnådd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70774.html

Previous:
Next:

flate dekk