Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan fikse en Nail Punktering

Det skjer med de beste av oss, og det vil mest sannsynlig skje med oss ​​alle en gang i vår kjøring levetid. Du kjører over en spiker, punkterer det dekk, og du får en flat. Mens absolutt dette faller inn i riket av "litt irriterende" til "moderat frustrerende", avhengig av omstendighetene, det er en rask løsning. Du kan selv være i stand til å ta vare på den selv! Du trenger:
Tape
Penn eller markør
tang eller skrustikke-grep
Rasp verktøy
Plug
Plug innsetting verktøy
saks eller wire cutter

Vis mer Instruksjoner
en

Samle alle de riktige verktøyene, eller rett og slett kjøpe et kommersielt pakket dekk plug kit. Et utvalg av byggesett på en butikk som AllTireSupply.com (se Resources nedenfor).
2

Finn spikeren ved å inspisere slitebanen på dekket. Hvis du ikke finner spiker, må du kanskje fjerne dekket og senke den ned i vann. Vannet vil presse luftboblene ut av punktering og du vil da være i stand til å oppdatere den.
3

Place et stykke tape rett under neglen.
4

Tegn en prikk eller pil på tape som indikerer hvor neglen er. Dette vil hjelpe deg å finne og fikse punktering når du trekker ut den fornærmende spiker.
5

Trekk ut spiker med fingrene, tang eller en skrustikke-grep, avhengig av hvor godt den sitter fast i dekket.
6

Rengjør punktert området ved å trykke på rasp verktøyet gjennom hullet. En rasp verktøyet er en metall-fil, og det ikke bare renser ut hullet, men også skaper grovere kantene for å hjelpe hullet segl bedre til pluggen.
7

Tråd pluggen (også kalt en orm) gjennom innsetting verktøyet (det ser ut som en nål).
8

Skyv innsetting verktøy og plugg inn i neglen stikkstedet. La det synke inn til bare ca en halv tomme av pluggen er igjen utenfor dekket.
9

Trekk innsetting verktøyet rett ut av dekket. Dette bør la pluggen fast i dekket som forutsatt.
10

Skjær av endene av pluggen med saks, avbitertang eller noe som vil skjære gjennom det. Prøv å kutte endene så nær dekket overflaten som mulig.
11

Fyll dekket med riktig mengde luft press umiddelbart hvis mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70721.html

Previous:
Next:

flate dekk