Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Verktøy for manuell Tire Change

En flat dekk kan bringe noen biltur til en umiddelbar stans, men heldigvis kommer de fleste biler utstyrt med alle nødvendige verktøy for å få bilen i gang igjen, og dekk erstatning kan gjøres manuelt uten spesialutstyr. Spare Tire

Først og fremst må det være et reservehjul å bytte ut med flat en. Alle moderne biler ha et reservehjul. Det er oftest funnet i stammen, under gulvmatte. Enkelte biler som SUVer lagre reservehjul i et eksternt på baksiden av stammen, og andre kjøretøyer, inkludert de uten en trestamme, vil montere ekstra til undersiden av kjøretøyet. Sjekk bruksanvisningen for å lære nøyaktig hvor reservehjulet er lagret.
Car Jack

Etter å finne dekket, er den neste avgjørende del av utstyret for en manuell dekkskift bilen jack. Denne enheten vil løfte bilen opp fra bakken, slik at for flatt dekk skal fjernes og erstattes med reservedeler. Jekken er vanligvis funnet ved siden av reservehjul, men igjen, vil dens nøyaktige plasseringen variere avhengig av merke og modell av den aktuelle bilen. I tillegg har hvert bil et bestemt sted langs sin ramme hvor jekken er beregnet å bli plassert. Disse områdene er utformet for å være sterk nok til å holde vekten av bilen mens blir presset opp av jekken. Plassere den et annet sted kan skade bilens karosseri.
Tire Iron

dekk jern er verktøyet som skrur hver av de mutrene som holder på flat dekk. Lagres sammen med jack, kan dekk jern deretter brukes til å skru tilbake på hver av mutrene etter reservehjulet har erstattet den flate dekk.
Tire Pressure Gauge

Selv ikke så avgjørende som de nevnte verktøyene, kan et dekk trykkmåler også hjelpe en sjåfør fortelle om hennes nåværende dekk har lite lufttrykk. Hvis sjåføren bestemmer, ved hjelp av måleren, at trykket er for lavt, kan det også brukes til å sikre at reservedeler er tilstrekkelig trykk for sikker kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70857.html

Previous:
Next:

flate dekk