Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvor å reparere et punktert dekk

Hvis du merker at dekkene ser flat, har du et hull et sted. Mesteparten av tiden, skjer dette fordi du kjørte over noe skarpt. Hvis du fortsatt har en anstendig mengde slitebanen venstre, kan du fikse hullet med en patch reparasjon plug kit. Plugge et dekk er en billig og enkel måte å fikse et punktert dekk og ikke trenger å bekymre deg for det igjen for dekkets levetid. Hvis slitebanen er tynn, så er det bedre å bytte ut dekket i stedet plugge hullet. Du trenger:
Crowbar
Tire skiftenøkkel
Hydraulisk jekk
Squirt flaske
Vann
flytende håndsåpe
Tenger
Plug reparasjonssett
Scissors

Vis flere instruksjoner
en

Fjern hjulkapselen. Vanligvis hub caps rett og slett løsne. Plasser et kubein bak kanten av hjulkapselen og lirke den av.
2

Løsne skruene som holder dekket på akselen. Den enkleste måten å gjøre dette på er med en dekk fastnøkkel. Vri dekk fastnøkkel i retning mot klokken.
3

Place et dekk jack under metallrammeverk av bilen. Ikke sette jack under enten støtfanger som støtfangeren vil bryte av. Løft bilen slik at det dekket du jobber med vil bli hevet opp fra bakken.
4

Finish løsne boltene før du er i stand til å fjerne dem. Skyv dekket av av akselen.
5

Inspiser dekk for en spiker eller en annen skarp gjenstand. Hvis du ikke klarer å finne en, fylle en skvett flaske med vann og såpe. Spray denne blandingen på dekk og se etter såpebobler forming. Der det dannes bobler er der kommer luft ut av dekket.
6

Trekk spiker eller annen spiss gjenstand fra ut av dekket med tang. Satt noen få dråper av gummi sement på enden av en opprømmingsverktøy og sette det inn i hullet. Vri verktøyet mens du beveger den opp og ned for å rense hullet og gjøre den mer runde.
7

Sett midten av gummi pluggen i plugging verktøyet. Du må kanskje åpne opp kanter enden med en skrutrekker for å bedre passe i pluggen. Smør inn hele plugg i gummi sement.
8

Fjern opprømmingsverktøy og sett plugging verktøyet. Gummiproppen skal brettes i to når du setter verktøyet. Skyv pluggen inn til den ikke går i lenger.
9

Skjær av endene av pluggen som stikker opp forbi dekk slitebanen. La ca 1/8 tommer av plug stikker ut. Spray litt såpevann over pluggen, slik at ikke mer luft lekker ut. Hvis luften er fortsatt rømmer, må du bytte ut dekket.
10

Fyll opp dekket til det anbefalte PSI. Sett dekket tilbake på akselen og skru det fast med boltene du fjernet tidligere. Senk bilen slik at dekket hviler på bakken. Skyv hjulkapselen igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70889.html

Previous:
Next:

flate dekk