Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan endre et dekk på en Scion

Etablert i 2002, ble Scion opprinnelig skjebnebestemt til å bli Toyotas ungdoms-orientert nisje divisjon. Scion spesialiserer seg på å kombinere pålitelighet og prosjektering av deres morselskap med styling, tilbehør og fabrikken tilpasninger populære blant yngre kjøpere. Noen av Scion sin styling quirks har gjort for uvanlige tekniske løsninger, som å plassere bilens jekk og hjulmutternøkkel under forsetet (som i Scion xD) eller støpt inn i papp trunk etasje (som i Scion TC). Du trenger
Stock dekk jack og hjulmutternøkkel
Reservehjul
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et plant underlag, helst asfalterte. Sett det inn i parken og sett på parkeringsbremsen hvis den er utstyrt.
2

Finn sakse-type jack, hjulmutternøkkel og reservehjul. Dette kan godt vise seg å være den vanskeligste delen av dekk endring, siden Toyota hadde en tendens til å skjule de nødvendige verktøy i out-of-the-way steder. Se under bagasjerommet matte for papp reservehjul cover, bak sjåføren sidekledningen i bagasjerommet eller skyv førersetet fremover og se under. Hvis alt annet mislykkes, ta kontakt med brukerhåndboken.
3

Slip kollapset sakse-jack under lift pads på bilens ramme. Du finner disse lift pads bare under dørene foran bakhjulene og like bak forhjulene.
4

Utvid jack ved å dreie skruen mekanisme for hånd. Holde snu inntil puten på toppen av jack kommer i kontakt med bunnen av bilen.
5

Fjern hjulkapselen (hvis montert) ved å skyve den flatet slutten av hjulmutternøkkel mellom kanten av hjulkapselen og hjulet. Gi hjulmutternøkkel en liten vri etter innsetting til pop lokket ut og jobbe deg rundt hjulet til den løsner.
6

Skyv hex slutten av hjulmutternøkkel over slepe nøtter og anvende dreiemoment til nøtter bryte løs (ca 1/2 omdreining).
7

Sett den spisse enden av hjulmutternøkkel inn i hullet i jekkskruen og bruke den for innflytelse til å skru skruen med klokken. Holde snu til hvilket dekk er helt opp fra bakken en til to inches.
8

Fjern lug nuts og deretter vrikke dekket gratis.
9

Skyv nødsituasjon reserve eller reservehjul i full størrelse på hjulet studs og tråd mutrene på. Installere dem i en stjerne-mønster (i motsetning til med eller mot urviseren rundt hjulet), vrir på hjulet innover mot bilen som du strammer dem med fingrene.
10

Sett hjulmutternøkkel tilbake i kontakten og skru skruen mot klokken til det nye dekket hviler på bakken. Stram deretter slepe nøtter med skiftenøkkelen til du føler motstand. Gi hjulmutternøkkel en eller to raske rykk til du hører mutteren avgir en markant knirker. Trekk til hjulmutrene i stjernemønster, og deretter gå tilbake igjen og sørge for at de er tette.
11

Line hakk på innsiden av hjulet dekke opp med ventilstammen på rattet og Trykk på hjulet dekning mot rattet. Smack motsatt kant av hjulkapselen med håndflaten til det kiler i hjulet. Flytte rundt hjulkapselen smell rundt omkretsen sin inntil dekslet låses på plass.
12

Legg den gamle dekk i din Scion og re-installere jack og hjulmutternøkkel i sine opprinnelige steder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70830.html

Previous:
Next:

flate dekk