Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik reparerer en flat slangeløst dekk

slangeløse dekk bruker en blanding av gummi encasing stål og nylon ledninger for å skape solid, men likevel fleksible puter for ditt kjøretøy. Den vulkanisert gummi skaper en meget solid barriere mot veien farer, men skarpe gjenstander, for eksempel negler og steiner, kan føre til punkteringer i dekket. Fagfolk reparere dekket ved hjelp av en plug-patch kombinasjon. Du kan reparere et hull i dekket ved hjelp av et dekk reparasjonssett. Prosessen tar ca 15 minutter og kan gjøres på siden av veien for krisesituasjoner. Du trenger
dekkreparasjonssett
Jack
Wire cutters
Tenger
Luftpumpe
Vis flere instruksjoner
en

Hev dekket opp fra bakken ved å plassere en plugg under akselen og heve kjøretøyet til dekket ikke er i kontakt med bakken. Engasjere i nødbremsen for sikkerhet.
2

Fjern hindringen med tang hvis det er nødvendig.
3

Sett sonden inkludert i reparasjonssett i hullet. Trekk sonden inn og ut et par ganger for å rense ut hullet. Dypp sonden inn i smøring følger med i settet og sett den inn i hullet.
4

Fest en plugg til lukket øyne krok fra settet, og skyv pluggen helt gjennom hullet. Trekk den ut halvveis. Klipp pluggen med avbiter lag en kvart tomme fra overflaten av dekket.
5

Pump luft inn i dekket før det er på fabrikken anbefalte press. Sjekk pluggen etter tegn på lekkasjer. Gjenta hele prosessen med to plugger hvis en lekkasje er identifisert. Senke bilen og ta ut kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70860.html

Previous:
Next:

flate dekk