Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan Endre flatt dekk på en Mercedes Car

Hvis du ikke har Mercedes-Benz veihjelp program, som lar deg ringe en Mercedes representant og ha noen komme til din posisjon og endre flatt dekk, vil du trenger å vite hvordan du endrer flat selv. Endre et flatt dekk på en Mercedes er det samme som å skifte et punktert dekk på en bil. Du trenger
Jack
hjulmutternøkkel
Reservehjul
Vis flere instruksjoner
en

Drive bilen til siden av veien i en tryggest flekk som mulig der du vil unngå motgående trafikk. Parker bilen i et flatt sted, slik at du enkelt kan jekke opp bilen. Sett på parkeringsbremsen og dine fare lys.
2

Finn din Mercedes-Benz reservehjul, hjulmutternøkkel, og bilen jack plassert i bagasjerommet på bilen. Løft opp stammen liner for å finne dekk og verktøy. Mercedes jack er som alle andre jack. Det bare må bli åpnet for den primære posisjon for å fungere.
3

Løsne mutrene på flatt dekk med hjulmutternøkkel. De fem hjulmuttere er plassert rundt Mercedes-stjernen logo i midten av felgen. Ikke fjern lug, bare løsne dem om en omdreining.
4

Plasser jekken under bilen og heve Mercedes til dekket er ca 1 1/2 inches av bakken. Hvis du ser under bilen vil du se et flatt område der jack vil passe. Hvis du endrer et forhjul, vil jack punktet være bak den indre delen av dekket. Dersom du endrer en bakdekket, vil jack punktet være i front av den indre delen av dekket. Henvis til din Mercedes-Benz bruksanvisningen for et nøyaktig bilde av de jekkpunkter.
5

Bruk hjulmutternøkkel å fjerne alle fem hjulmuttere, trekk deretter dekket rett ut for å fjerne det. Du må kanskje sparke dekk for å løsne den før du drar den av.
6

Rengjør hjulet kontaktflater. Det kan være støv og partikler på de områdene der reservehjul passer på bilen.
7

Sett reservehjulet på bilen. Skyv den på rett med slepe nøtter hull justert til den ikke kan gå videre.
8

Sett lug nuts på reservehjul og skru dem løst akkurat slik de er festet og reservehjul holder på bilen.
9

Senk Mercedes til bakken ved å spy kontakten mot klokken og fjern jack fra undersiden av bilen.
10

Trekk til hjulmutrene i et stjernemønster. Stram den øverste slepe til 50 prosent tetthet stram det motsatte lug mutter til 50 prosent og fortsette å stramme alle hjulmuttere som du tegner en stjerne. Gjenta igjen og stram kabelsko helt. Det er viktig å stramme knastene på en stjerne mønster slik at dekket er sikret rett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70769.html

Previous:
Next:

flate dekk