Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan reparere en Cut i et dekk

En flat eller lekker dekk kan bety at du har et lite kutt eller annet sted på dekkets overflate. Å reparere det, må du finne problemet, som ofte er forårsaket av et objekt bilen har kjørt over. Etter å ha funnet elementet ansvarlig, kan et dekk plugging kit enkelt og raskt fikse den ødelagte dekk. Disse pakkene kan kjøpes på noen auto og varehus. Det er viktig å huske at dette er en midlertidig løsning og videre inspeksjon av en mekaniker bør gjennomføres før du tar fatt på noen langdistanse reiser. Du trenger
Soap
Vann
Tire kobler kitt
Vis flere instruksjoner
en

undersøke dekk nøye for tegn på hva klippe dekket. Dette vil varsle deg om hvor reparasjonen må finne sted. Overgriperen kan fortsatt bli kilt i dekket, så se etter spiker hoder, små biter av glass eller noe som ville føre til at dekket for tømming. Hvis du finner objektet, ikke fjern det før du er klar til å fikse dekket. Fjerne det før du er klar til å reparere det kan saken opp dekket til fullt slippe ut luften og få reparere prosessen vanskeligere.
2

Kombiner en ss. av oppvaskmiddel med to kopper vann for å finne kutt som er ekstremt liten. Hell blandingen over dekk, som dekker så mye av overflaten som mulig,. Luften blir løslatt fra kuttet vil føre til at såpevann blandingen til boble. Dette vil fortelle deg nøyaktig hvor du trenger for å begynne reparasjoner.
3

ved å finne snittet, ta støpselet verktøyet fra dekk kobler kitt og dekker enden med vedlagte pluggen og sement . Sett pluggen inn i kuttet, forlater rundt 1/2 tommers av pluggen utsatt. Trekke ut kontakten verktøyet raskt ut. Dette bør fulle sikre hullet og stoppe enhver lekker luft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70753.html

Previous:
Next:

flate dekk