Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan erstatte en Ventilspindel Kjerne

En av de vanligste årsakene til et flatt dekk er en lekker ventilen stammen kjerne. En ventilspindel kjerne er en liten enhet som kan være gjenget og uten gjenger ut av ventilstammen. Denne lille kjernen gjør at dekket kan bli oppblåst, men begrenser luft fra å komme ut igjen. Ørsmå biter av rusk kan komme inn i kjernen slik at den ikke virker. Raset fører til at kjernen til å feste og kan resultere i luftlekkasje. Dekk sentre bruker en spesiell ventil stammen kjerne-dra-verktøyet til å erstatte og fjerne denne enheten. Du trenger:
New ventilstammedel kjerne, riktig størrelse til å passe inne i ventilstammen
Valve stem kjerne-dra-verktøyet
Vann
Air slange og kompressor
Show More Instruksjoner
en

Fjern ventilen stammen hetten ved å rotere det mot klokken. Sett på ventilstammen kjerne-trekke-verktøyet og vri den mot urviseren inntil kjernen er fjernet fra spindelen. Kast den gamle kjernen unna.
2

Sett inn en ny ventil stammen kjernen i ventilstammen med den ledige hånden. Skyv den ned i stammen med ventilstammen kjerne-dra-verktøy;. Vri verktøyet med klokken for å træ kjernen i stammen
3

Tråd kjernen til luftstrømmen som kommer ut av ventilstammen stopper. Fylle dekket med luft for å sikre at ventilstammen ikke lekker. Sprut litt vann inn i ventilstammen for å lete etter luftlekkasjer i den nye kjerne. Blås ut vannet med en luftslange og erstatte ventilen stammen cap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70814.html

Previous:
Next:

flate dekk