Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Tire Repair Informasjon

Kjører over en skarp gjenstand, for eksempel en spiker eller skrue kan punktere et dekk, slik at dekket mister luft eller selv gå helt flat. Få et flatt dekk er en dobbel-whammy for sjåførene. Ikke bare krever det ekstra tid å endre flatt dekk med reservedeler, men så er det tid og kostnader for å ta det flate dekket inn i auto butikken for å få den reparert. Advarsel

Kjøring på dekk som er under-oppblåst på grunn av en langsom lekkasje kan være farlig, under-oppblåst dekk kan føre til dekk svikt og ulykker. Kjøring på under-oppblåst dekk kan også føre til ytterligere skade på dekkene, noe som gjør det umulig å reparere dem.
Identifikasjon

Alle dekk i USA er merket med en anbefalt lufttrykk nivå som gjør at dekkene til å utføre på topp effektivitet. Disse markeringene kan bli funnet på sidene av dekkene. Lufttrykket nivået er vanligvis rangert i pounds per kvadrattomme (PSI). Hvis lufttrykket faller under anbefalt nivå når sjekket med et dekktrykk gauge, bør dekket anses flat, selv om det ikke synes å være flat basert på en visuell inspeksjon.

Hensyn

Ifølge TireRack.com, er det tre komponenter til en vellykket reparasjon av dekk. Dekket reparasjon tech må ta hensyn til skadene på dekk da den ble punktert. Dekket teknikken må være i stand til å re-etablere den indre foringen er lufttett forsegling. Den punktering må kunne fylles helt. Hvis alle tre komponentene ikke kan oppnås, kan det hende at dekket ikke kan repareres. TireRack.com bemerker at det er feil for noen dekk tech å forsøke å reparere et dekk uten først å fjerne det fra hjulet.
Uopprettelige skader

Ifølge TireRack.com, industri-standarder tillater dekk techs å gjøre reparasjoner på punkteringer på opptil 1/4 tommers, forutsatt at punktering ligger i slitebanen delen av dekket. Punkteringer som ligger i sideveggens område eller i skulderpartiet av dekket ikke kan trygt repareres. Dekk med punktering i sideveggen eller skulder bør skiftes ut.
Forebygging /løsning

TireRack.com bemerker at de fleste dekk punkteringer er forårsaket ved å kjøre over små skruer eller spiker i veien. Skarpe gjenstander på veien kan føre til en punktering av dekk, så den beste måten å unngå å skade et dekk er å unngå å kjøre over noen vei rusk. I tilfelle av et flatt dekk når det ikke er dekk reparasjon etablering i nærheten, kan en av dekk reparasjon fugemasse kan være et alternativ. Denne type produkt er ikke utformet som en permanent reparasjon metoden, og punktering bør være profesjonelt reparert så snart som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70781.html

Previous:
Next:

flate dekk