Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik reparerer en Tire Leak

Dekk naturlig mister press på grunn av daglig bruk, lekkasjer rundt ventilene og endringer i utetemperatur - de kan miste så mye som en halvkilo press for hver 10-graders temperaturfall, ifølge Iowa State University Institute of Transportation. Men dekkene også miste luft på grunn av små punkteringer. Kjøp en Dekkreparasjonssettet å lappe innsiden av dekket og plugge punktering. Settene inneholder en rasp, en plug innsetting verktøy og pre-cut reparere ledninger. Dette midlertidig fiks gir deg tid til å ta dekket til en tekniker for riktig reparasjon. Du trenger
Bil jack
hjulmutternøkkel
Tenger
Stor bøtte
Tire reparasjonssett
Vis flere instruksjoner
en

Jack opp omsorg og fjerne slepe nøtter med en hjulmutternøkkel.
2

Fjern dekket. Hvis objektet som forårsaket punktering er fortsatt i dekket, dra den ut med tang. Hvis du ikke ser noe, lytt etter lyden av fresende luft eller bruke hendene til å føle om det lekker luft.
3

Fyll en stor bøtte med vann og legg dekket i vannet hvis du ellers ikke klarer å finne lekkasjen. Se etter bobler, som vil vise deg hvor lekkasjen er.
4

Sett rasp i kanyle. Rock the verktøyet litt frem og tilbake og vri den med klokken et par ganger for å rense og glatte banen til punktering. Dette sikrer at pluggen fester seg til gummien. Trekk ut rasp.
5

tråden en av de pre-cut reparere ledninger gjennom hodet av innsetting verktøyet. Innsettingen verktøyet er splittet i den ene ende, i likhet med et sett av pinsetter. Pass på at endene av dekk reparasjon ledningen er enda.
6

Sett gjenget verktøyet inn i punktering. Drei verktøyet 1 1/2 ganger.
7

Trekk verktøyet ut av dekket. Stoppe når tuppen av verktøyet fjerner dekket.
8

Skjær endene av dekk reparasjon ledningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70877.html

Previous:
Next:

flate dekk