Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Jettegryter og blåst ut dekk

Jettegrytene er hull i gater og veier forårsaket av erosjon , typisk frysing og tining av vann i sprekker , noe som gjør veibanen svekkes og til slutt skaper en depresjon . Jettegrytene er ansvarlig for nesten en halv million forsikringskrav hvert år, og kan gjøre alvorlig skade på kjøretøy . Dekkskade
p Hvis en driver treffer en jettegryte , er det mulig for et dekk å sprekke så det absorberer virkningen . Jettegryter kan også skade felgene . Inspiser felgene regelmessig, eller i det minste ved hver rotasjon , for bulker eller andre tegn på skade . Treffer en jettegryte kan også føre til en bule i siden av dekket ved å skade sideveggen .
Ansvar
p Hvis en driver treffer en jettegryte på en offentlig gate , ta kontakt den lokale motorvei eller street avdeling . Noen byer ansvar for skader fra jettegryter (og andre betydelige faremomenter i veien ) . Dersom kommunen ikke vil akseptere ansvar , kontakte forsikringsselskapet carrier . Til syvende og sist er det i en førerens beste interesse å unngå jettegryter og følg forholdsreglene .
Pothole Safety

alltid dekkene fullt oppblåst å redusere rim skader fra å treffe en jettegryte . Tregere, hvis mulig , når en jettegryte ikke kan unngås på grunn av trafikk eller andre grunner. Jo tregere effekt, er det mindre skade sannsynlig. Aldri bremser umiddelbart over en jettegryte . Dette kan føre til mer skade ved å skifte bilens vekt til fronten .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70825.html

Previous:
Next:

flate dekk