Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik reparerer en slangeløst dekk på en traktor

traktor dekk er konstruert på samme måte som passasjer kjøretøy dekk. Gummi og stål kombineres for å skape et solid og pålitelig struktur. Dessverre er gummi like tilbøyelig til å plukke opp spiker eller skruer som alle andre dekk. En punktering på en traktorgraver betyr traktorgraver er ute av drift inntil dekket er reparert. Reparasjon av dekket tar en enkel reparasjon kit, som kan anvendes uten å fjerne hjulet fra kjøretøyet. Du trenger
Industrial dekk reparasjonssett
5-tonns jack
Wire cutters
Tenger
Luftpumpe
Vis flere instruksjoner
1 < p> Hev dekk ut av bakken ved hjelp av en 5-tonns jekk, eller en lignende. Roter dekket slik at hullet er lett tilgjengelig. Du må kanskje trekke traktorgraver frem til du ser hullet før du hever bilen.
2

Fjern hindringen med tang hvis det er nødvendig.
3

Bruk sonden fra settet å rense og bore ut hullet ved å sette inn og fjerne sonden flere ganger. Dypp sonden inn i den medfølgende smøremiddel og sett sonden inn i hullet.
4

tråden en eller to plugger, avhengig av størrelsen på hullet, til den lukkede øyne krok fra settet . Trykk pluggene helt gjennom hullet, og dra dem ut halvveis. Avklipt pluggene om en kvart tomme fra overflaten av dekket.
5

Fyll dekket med en luftpumpe til anbefalt trykk. Overvåke plugg for lekkasjer. Gjenta prosessen med tre plugger hvis det er nødvendig. Senk bilen til bakken og ta ut kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70862.html

Previous:
Next:

flate dekk