Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan fjerne gjenstridige hjulmuttere

Ingen bilist ønsker å bli sittende fast på siden av veien med et flatt dekk, langt mindre fast på siden av veien med et punktert dekk som ikke vil falle av. Slepe nøtter som holder dekkene på plass er utformet for å være festet tett, slik at de ikke løsner under bruk. Noen ganger, de fungerer også godt og kan være vanskelig å løsne ved skifte et dekk. Løsne gjenstridige hjulmuttere kan være en vanskelig og langtekkelig oppgave, men å vite hvordan du gjør dette kan være uvurderlig i midt i en stressende øyeblikk. Du trenger
Lug mutter skiftenøkkel
Spray smøremiddel
Vis flere instruksjoner
en

passer den lug mutter skiftenøkkel sikkert rundt lug mutter. De fleste biler leveres med skiftenøkler spesielt utstyrt for å slepe nøtter som kommer festet til bilen. Hvis du bruker en annen skiftenøkkel eller arbeider med ulike slepe nøtter, sikre fastnøkkel passer snuggly rundt de flate kantene på mutteren og ikke sklir når slått. Hvis dette er tilfelle, finne en mer passende skiftenøkkel.
2

Vri nøkkelen mot klokken for å løsne hjulmuttere. Slå skiftenøkkel klokken vil stramme mutteren i stedet for å løsne den. Husk den allestedsnærværende og nyttig å si: "righty tighty, lefty loosey."
3

Senk bilen til bakken hvis det er allerede tatt opp med en jekk. Hvis bilen er i luften mens du prøver å løsne mutrene, kan hjulet skifte og slå som skiftenøkkel brukes - selv om nødbremsen blir brukt. Bakken vil holde hjulet stødig og på plass, noe som gjør det mye enklere å løsne mutterne.
4

Påfør rikelig med spray smøremiddel på sta lug mutter, og la den trekke i fem til ti minutter. Som en generell regel, holde en boks med spray smøremiddel i bagasjerommet for nødhjelp. Den har mange bruksområder i en rekke situasjoner.
5

Plasser lug mutter skiftenøkkel slik at en av sine armer nesten vinkelrett på dekk og til venstre. Stå på armen av skiftenøkkelen som jevnt som mulig, å bruke hele kroppsvekten og tvinge fastnøkkel til å skru lug mutter til venstre. Hvis det er nødvendig, sprette litt for å gi mer kraft
6

Ring etter hjelp -. Om en telefon er tilgjengelig - hvis lug mutter ikke i stykker og blir lettere å snu. Tvinge problemet kan strippe mutteren og gjøre ting mye vanskeligere, om ikke umulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70836.html

Previous:
Next:

flate dekk