Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik reparerer, Plug & Patch et dekk

En punktering på grunn av en spiker eller skrue kan være en frustrerende opplevelse --- spesielt på et dekk med bare noen få miles på den. I stedet for å skifte dekk, kjøpe et dekk reparasjonssett og fikse dekk selv for en brøkdel av prisen. Et riktig installert plug patcher hullet og forsegler punktering tilstrekkelig nok til å re-etablere en lufttett segl og få deg på vei. Du trenger
Bil jack
Tire jern
skrutrekker
Tenger
Tire reparasjonssett
Clippers
Vis flere instruksjoner
1 < p> Jack opp bilen din med bilen jack. Løsne lug nuts med dekk jern, og fjern dekket. Holde bilen stabil i løpet av denne prosessen.
2

Inspiser dekk for å finne gjenstanden som forårsaket dekk å gå flat. Hvis objektet er en skrue og hodet forblir uskadet, fjerne den med en skrutrekker. Hvis objektet er ikke en skrue eller hodet har påført skader, dra den ut med tang.
3

Åpne reparasjonssett og finn rasp verktøyet, som ligner en rund fil. Sett rasp i kanyle, vri den med klokken til du har satt helt inn det. La verktøyet i hullet.
4

Finn pluggene i reparasjonssett, og fjerne en. Finn de resterende verktøy i settet, som ligner en stor nål med et øye. Knip den ene enden av pluggen, og skru den halvveis gjennom nåløyet.
5

Trekk rasp verktøyet ut av dekket, skru den med urviseren. Sett straks nåløyet verktøyet, og dermed pluggen, inn i hullet.
6

Skyv verktøyet inn i dekket, skru den med urviseren, noe som vil kreve litt kraft. Når 1/4 til 1/2 tommers av pluggen står utenfor dekk, trekk verktøyet ut. Pluggen vil forbli i dekket med to endene som stikker ut.
7

Clip endene av pluggen med Clipper slik at de ligger i flukt med dekkets slitebane.
8

Pump opp dekket til de anbefalte spesifikasjonene. Monter dekk på bilen, skikkelig stramme lugs nøtter med dekk jern.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70835.html

Previous:
Next:

flate dekk