Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

DIY: Car Lift

Få ting er mer ubehagelig enn å finne deg selv strandet med et punktert dekk. Å ha nødvendig utstyr, inkludert en bil jack, er svært nyttig å heise bilen fra bakken når bytte dekk. En bil jack kan brukes når du endrer din olje, gjør mekanisk arbeid eller bare for å få en bedre titt på undersiden av kjøretøyet, og dermed eliminere behovet for å ta med bilen til en mekaniker i situasjoner der avansert mekanisk assistanse er unødvendig. Du trenger
Bil jack
Vis flere instruksjoner
en

Locate bilen jack. Vanligvis er en bil jack plassert under gulvmatten i bagasjerommet på bilen, selv om brukerhåndboken vil også henvise deg til plasseringen av bilen jack. Hvis du ikke eier en bil jack, de er tilgjengelig for kjøp på nettet eller på automotive butikker. Bil kontaktene er vanligvis $ 30 til $ 100, avhengig av merke og raffinement av bilen jack.
2

Plasser bilen jekken under bilen i nærheten den delen av bilen som du vil løftes fra bakken. Mange biler manualer gi instruksjoner om hvor du skal plassere en bil jack, så se i instruksjonsboken før du bestemmer hvor du vil plassere jack selv. Også sjekke om det er skrevet instruksjoner nær reservedekket eller på jack selv. Den ene siden av jack bør være vendt mot deg, og den andre må vende mot motsatt side av kjøretøyet. Aldri plassere en bil jekk under kjøretøyet, slik at den er vinkelrett på hjulakslene, jekken bør alltid være parallell med hjulakslene for sikkerhet. Hvis du har et flatt dekk, bør du plassere bilen jack ca 7 inches fra dekket, nær nok til å heise den siden av bilen opp fra bakken, men langt nok unna at du har plass til å omgå jack.

3

Bruk jekken å fjerne bilen fra bakken. Det er mange forskjellige bil-kontakter tilgjengelig. Rimeligste bil knekt har en spak som du vrir med klokken. Som spaken vendinger, utvider jack oppover, og dermed løfte bilen opp fra bakken. Dyrere knekt kan være batteridrevet eller har en pumpe som du må trykke for å løfte bilen opp fra bakken.
4

Place to rader med 8-by-8-by-16 båre betongblokker under bilen, ca 3 inches fra bilen jack. Betongblokker er en sikkerhetsmekanisme som kan holde bilen sklir bør jack ikke klarer å holde bilen, og dermed beskytte alle som arbeider på eller under bilen. Betongblokkene skal stable oppå hverandre til det ikke er mer plass for en annen blokk. Vanligvis vil blokkene ikke være i flukt med toppen av løftet bil, og det vil være et gap mellom den siste blokken og toppen av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70890.html

Previous:
Next:

flate dekk