Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan Patch Run-Flat dekk

Flat dekk kan være forårsaket av skarpe gjenstander gjennomtrengende den indre tetningen. Dekk vil også gå flat hvis de ikke blir endret når de er skadet eller slitt. Hvis de bærer gjennom, kan de blåse ut mens du kjører. Objekter som penetrerer dekk vil føre til at det å miste luft til bilens dekk flater. Det er reparasjoner som kan gjøres hvis dekket ikke er alvorlig skadet inkludert kombinasjonen av en sel og plugg. Du trenger:
Jack eller industrielt løft
Momentnøkkel eller skralle
Tire skille utstyr eller dekk strykejern
Tynn, hard gjenstand (for å sjekke punktering kontur)
Automotive smøremiddel
Tire plug
Tire segl
Vis flere instruksjoner
en

Fjern dekket fra bilen. Dekket må løftes fra overflaten for fjerning. Bruk en jekk eller en industriell løft for å heve kjøretøyet. Bruk en momentnøkkel, hvis tilgjengelig, for den enkleste fjerning av hjulmuttere. En skralle eller hjulmutternøkkel kan også brukes for å fjerne dekket. Etter at mutrene er fjernet, kan dekket tas av fra bilen. Fullt luften ut av dekkene.
2

Separer dekket fra felgen. Dekk separasjon kan gjøres med bruk av dekk strykejern, men det kan være vanskelig. Dekkene kan fjernes fra felgen på et serviceverksted for $ 5 til $ 10 per dekk. Noen patch gjort på et dekk uten fjerning av dekket fra felgen er ufullstendig fordi du ikke kan vurdere hvor mye skade påført ved den indre tetningen av dekket.
3

Finn punktering . Fjern objektet fra dekk hvis det fortsatt trenge det.
4

Bruk en solid kanter objekt for å presse gjennom hullet for å identifisere konturen av punktering. Påfør en liten mengde dekk montering smøremiddel til punktering å hjelpe plug skaden.
5

Stikk støpselet gjennom hullet fra innsiden av dekket mot utsiden overflaten før det er en flukt med den indre foring i dekket. Pluggen skal skyves gjennom dekket på samme måte punktering ble opprettet. Pluggen vil holde fuktighet og annet rusk fra å migrere inn i dekket og rusting av stål belter og kroppen ledningen.
6

Rengjør dekkets indre duken av skitt og fremmedlegemer rundt pluggen av smuss. Utføres forseglingen på den indre liner for å fullføre luft containment. Dette vil hindre at luft slipper ut dekket.
7

Place dekket på felgen og fyll den med luft til riktig trykk. Lytt for noen bevis for luft som slipper ut. Monter dekket tilbake på bilen og kjøre rundt i noen minutter for å sikre at det ikke er noe tap av luft. Hvis det ikke kommer luft ut, er oppdateringen vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70839.html

Previous:
Next:

flate dekk