Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik fjerner et dekk på en Chevy Tahoe

En flat eller skadet dekk er en sikkerhetsrisiko og bør ikke oppbevares på en Chevy Tahoe mens du kjører. En Chevy Tahoe er en topptung SUV og kan være farlig hvis den kjøres med et skadet dekk. Lær hvordan du fjerner et dekk på en Chevy Tahoe og holde deg og familien din trygg på veien. En Chevy løping dekk er stort og tungt, men det kan fjernes av en person i en nødsituasjon. Du trenger
Tire jern
Jack
Vis flere instruksjoner
en

Fjern lug mutter dekselet med en flat skrutrekker eller kniv for å nå de slepe nøtter . Dekslet vil komme fram hvis en skrutrekker er plassert i åpningen. Lug mutter dekker er bare på fire hjulstrekk. To hjulstrekk har ikke slepe mutter dekker.
2

Bruk dekk jern for å løsne hjulmuttere. Plasser dekk jern slutten på en lug mutter og løsne mutteren bare én eller to omdreininger. Løsne de andre nøtter i et mønster av annenhver mutter. Løsne først lug mutter, hoppe over en og løsne deretter neste lug mutter. Gjør dette før alle hjulmuttere er løsnet, men ikke fjernet.
3

Plasser en jekk under kanten av Tahoe, der jack vil hvile på rammen av lastebilen som den er hevet. Rasie jack akkurat nok slik at dekket er en tomme eller to ut av bakken.
4

Bruk dekk jern for å fjerne lug nuts. Fjerne dem en om gangen ved å ta av alle andre en inntil alle fjernet. De fleste Tahoes har seks hjulmuttere. Eldre modeller kan ha fem hjulmuttere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70738.html

Previous:
Next:

flate dekk