Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan skifte dekk på en Chevy Express

Endre et flatt dekk på din Chevy Express van vil spare deg for tid venter på en bergingsbil og kostbare regningen som følger med det. The Express van har en full-størrelse reservehjul under baksiden av van, midt mellom rammeskinnene. Chevy gir også et komplett verktøysett med en jekk, hjulmutternøkkel og alt tilbehør som trengs for å bruke dem. Hvis du aldri har endret et dekk på van din, bli kjent med jack, kan dekk og verktøy til nytte for deg til slutt og du sparer tid når du trenger å bruke dem. Du trenger
Jack
Tool kit
Reservehjul
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bakdørene av din Express van og finn jack og verktøysett rett innenfor døren på passasjersiden. Fjern vingemutteren som beholder de verktøy og fjerne dem fra lagringsstedet.
2

Skyv skralle håndtaket fra verktøysett over akselen av hjulet skiftenøkkel fra settet, slik at ordene " DOWN "på skralle er vendt mot deg. Skyv hjulet skiftenøkkel inn i hullet i kroppen like over den bakre støtfangeren og vri den mot klokken, senke fritiden til bakken under bilen.
3

Trekk dekket ut mot deg og fjerne kabelen fra midten av dekket. Plasser jekken under bilen på den anbefalte jekke posisjon, men ikke heve det ennå. Løsne mutrene på flatt dekk med hjulet skiftenøkkel, men la dem på hjulet studs for nå.
4

Fest jack håndtak og håndtere forlengelse sammen og legg enden med kroken i loopen på jack. Fest skralle håndtaket til jack håndtaket med ordene "UP" mot deg. Snu skralle med klokken, heve jekken og løfte van til dekket er av bakken med ca to inches av plass under den. Fjern dekket fra van.
5

Plasser reservehjul på van og installere slepe nøtter på hjulet studs men ikke skru dem helt. Fjern skrallen håndtaket fra jack håndtaket og snu den. Skyv den tilbake på håndtaket; ordene på håndtaket mot deg skal nå lese Slå den mot klokken for å senke van til bakken
6

Trekk til hjulmutrene med hjulet skiftenøkkel "DOWN.». og ta ut kontakten fra under bilen. Beveg flatt dekk til baksiden av bilen, og feste løftekabel fra under van gjennom midten av felgen. Bruk hjulet skiftenøkkel og skralle å løfte den flate inn stedet der reservehjulet var.
7

Plasser jack og verktøy inn i bilen, feste dem til braketten på passasjersiden bakre hjørnet av van . Dette vil holde dem klar til neste gang du trenger dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70790.html

Previous:
Next:

flate dekk