Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan endre en Honda motorsykkel dekk

Du kan endre en Honda motorsykkel dekk selv med noen enkle verktøy. Nesten alle Honda motorsykkel dekk er slangeløse og en rask sjekk med din Honda butikk eller bruksanvisningen før du kjøper et nytt dekk vil sørge for at du installerer den riktige. Du trenger ikke å ha et sett noen offisielle dekk verktøy for å endre en Honda motorsykkel dekk eller være en ekspert mekaniker. Alle som arbeider nøye med noen enkle verktøy kan gjøre dette. Du trenger
to dekk strykejern
2-by-4 (12 inches lang)
fire to-by-4s (2 inches lang)
Nails
Valve kjerne verktøy
Trykkluft
Dish såpe
Vann
Spray flaske
Nytt dekk
New ventilstammen
Vis flere instruksjoner
en

Nail to av den to-fot lang to-av-4s sammen på toppen av hverandre slik at de danner en fire-ganger-4. Gjør dette med de resterende to-fot lange 2-av-4s.
2

Plasser fire-av-4s du nettopp laget slik at du kan legge dekket flatt over dem og dekket er balansert . Kontroller at navet i felgen ikke berører bakken.
3

Skru ventilen stammen på dekket og la all luften ut (du må kanskje bruke en ventil kjerne verktøy for å gjøre dette). Trykk på dekket for å sikre at all luft er ute.
4

Mix dishsoap og vann i sprayflaske. Bruk ca 3:57 klemmer av dishsoap per halv flaske med vann.
5

Bruk 12-tommers lang 2-by-4 å bryte perle av dekk rundt felgen. Vulsten på dekket utgjøres av kanten på selve dekk som holder den på felgen under trykk av luften. Plasser kanten av skogen nær felgen og trykk med ned. Din vekt vil være nok til å "bryte perle." Som du bryte perle, spray litt av dishsoap og vann løsning på gummi av perlen som det trekker vekk fra felgen, vil dette hindre at gummi fra tetting til randen når du slipper den.
6

Når perlen er brutt rundt én side av felgen, ta en av de dekket strykejern og sett flat, slikkepott-lignende enden mellom dekket og felgen. Skyv håndtaket bort fra deg, over kanten så den flate enden går under kanten og inn i dekket. Som du trykker ned håndtaket, vil dekket løfte opp og avsløre et gap på innsiden hvis dekket. Sett den andre dekk jern inn i dekket noen få inches en måte. Med dekk jern som er å løfte dekket, skyv håndtaket ned og trekk den litt mot deg, og dette vil "sprette" det over utsiden av felgen. Gjenta dette trinnet ved hjelp av det andre dekk jern, popping dekket over felgen og innsetting av jern noen få inches unna til den ene siden av felgen er nå i dekket med vulsten kanten på dekket over den.
7

Snu dekket over og presse dekket av felgen. Du må kanskje bruke dekk strykejern å løfte motsatt kant over kanten, men det vil vanligvis presse lett av.
8

Place din nye dekk på din 4-by-4s og spray perle av dekket med dishsoap og vann.
9

Line up rim, slik at ventilen stammen av din nye dekk er på linje med ventilstammen hullet i felgen. Ved hjelp av dine dekk strykejern, forsiktig lirke perle av dekk over hele felgen.
10

Snu dekket over og spray perle som vender opp med dishsoap løsning igjen. Skyv felgen ned til den er fanget på felgen. Fra og med det området av dekket som har ventilstammen, bruker dekkenes strykejern og lirke vulsten under kanten, trekke ventilstammen gjennom felgen hullet før bevege seg rundt hele felgen og "tucking" vulsten av dekket i .
11

Kontroller dekkenes sørge for er helt på felgen, og at ventilen stammen føler rett og ikke bøyd gjennom rim hullet. Blås til produsentens spesifikasjoner og re-installere på din Honda motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70735.html

Previous:
Next:

flate dekk