Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik Lavere reservehjulet på en 2002 Ford Expedition

Dekk er ikke billig når du har en SUV som 2002 Ford Expedition. Ford Motor Company gitt denne bilen med en full-størrelse reservehjul. Dekket er av samme størrelse som resten av dekkene på bilen, men stålfelger kan se litt mer robust. Tilgang til reservehjul er gjort enklere ved senking mekanisme, som ikke krever veldig mye kraft eller noen mekaniske ferdigheter til å manøvrere. Du trenger
Jack håndtak
Tire jern
Jack
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på ekspedisjonen, og løsne den jack håndtaket fra klemmene på toppen av vindusspyleanlegget flasken, og på toppen av LØFTEARMENE. Åpne den bakre liftgate, åpne høyre bakre tilgang trim panel. Fjern dekket jern fra hold-ned klipp og sette den på bakre dekk. Snu air-ride suspensjon bryteren til "OFF" posisjon, hvis Expedition er utstyrt med air-ride suspensjon. Bryteren er plassert på passasjersiden, bare frem av dørstolpen nær gulvet.
2

Drei hjulet på jekk feste braketten mot klokken for å slippe spenningen på kontakten. Fjern jack fra SUV. Monter todelte dekk jern, hvis montert, ved å spinne rett spisse enden på den bøyde hjulmutternøkkel slutten
3

Ta av pluggen fra dekk styrerøret -. Like over bakre støtfanger - ved å skru pluggen mot klokken. Sett den rette enden av jack håndtaket inn i styrerøret, til jack håndtaket motstår ethvert roterende bevegelse. Dette indikerer at jack håndtaket er sikret i reservehjul senke mekanisme.
4

Roter jack håndtaket mot klokken til reservehjul hviler flatt på bakken. Lå nær reservehjul og løft dekket oppover i en vinkel. Skyv dekk hold-down retainer gjennom sentrum navet på hjulet. Du vil trenge litt slakk på reservehjul ledningen for å slå hold-down retainer sidelengs for å få det gjennom sentrum hjulet hullet.
5

Løsne mutrene på flatt dekk mens kjøretøyet er fortsatt på bakken, ved hjelp av dekk jern. Plasser jekken under jekkpunktet nær den berørte dekk. Sett jack håndtak inn i den gitt område på jack, og roter jack med klokken til hjulet og dekk er ca 1 cm over bakken.
6

Fjern hjulet slepe nøtter, deretter fjerne den flatt dekk fra ekspedisjonen. Betal hensyn til eventuelle utsatte stål belter, og ikke ta tak i dekket direkte. Bruk hjulet ansiktet som en gripende poeng å unngå huden din bli punktert av utsatte stål belter. Sett flatt dekk med hjulet ned, på bakken, bak SUV.
7

Sett reservehjul på SUV, og trekke til mutrene til de er tettsittende. Senk Expedition til bakken, og trekke til mutrene videre, med din egen kroppsvekt for å søke moment press. Plasser deg selv å skyve dekk jern mens stramme mutrene, som å dra dekk jern ikke kan gi riktig mengde dreiemoment. Hvis du er usikker på din evne til å bruke nok dreiemoment til hjulmutterne, kjøre til nærmeste servicested for å få dem strammes.
8

Senk kontakten til det helt komprimert, ved hjelp av jack håndtaket. Still jekken håndtaket og dekk jern innenfor det bakre av SUV. Sett jack håndtaket inn i styrerøret, like over den bakre støtfangeren. Skyv hvilket dekk under ekspedisjonen og sett dekk hold-down retainer gjennom sentrum av hjulet. Roter jekk håndtaket mot høyre til dekket og hjulet presses mot bunnen av SUV. Trekk ikke press på reservehjul mekanisme, eller du kan skade mekanismen.
9

Fjern jack håndtaket fra styrerøret, og sette den i baksetet. Sett kontakten inn i lasterommet ned braketten i høyre bak. Spinn hold ned hjulet med klokken for å tett sikre jack. Separer dekk jern ved å rotere motstridende deler mot klokken, hvis du har en to stykke dekk jern. Sett dekk jern i holderen, og deretter installere det riktige bakre tilgang trim panel og låse de to kategoriene. Gå til passasjersiden av Expedition og vri air-ride suspensjon bryteren til "ON" posisjon, når SUV er på bakken.
10

Still jekken håndtaket på toppen av radiator liksvøpet og frontruten vaskemaskin flaske. Trykk på jack håndtaket inn i vaskemaskinen flaske klipp, og deretter inn klipsene på radiator liksvøpet. Ikke bruk for mye makt til å sette jack håndtaket på plass, eller du kan bryte plast liksvøpet eller vaskemaskinen flaske. Lukk panseret og bak liftgate. Gå til nærmeste dekkservice stasjon, for å sørge for at alle de fire dekkene har riktig lufttrykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70917.html

Previous:
Next: No

flate dekk