Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan Patch en Tire Med en Kit og ikke en Plug

Endre et flatt dekk er ikke gøy. Riktig å forberede for et flatt dekk er viktig i tilfelle en nødsituasjon. Du trenger ikke lenger en plugg for å midlertidig fikse et punktert dekk, bare en boks med spray lim spesielt laget for å fikse et hull eller en liten lekkasje i et dekk. Disse spray lim er gjort ikke bare til å forsegle dekkets men også til en økning av den. Hold en boks med denne spray limet i bagasjerommet. Du trenger
Tire inflator /fugemasse
Vis flere instruksjoner
en

Velg en boks med spray lim. De fleste bokser kommer i små, mellomstore og store størrelser for ulike biler og dekk.
2

Skru ventilen cap fra stammen på dekket og være forsiktig så du ikke mister det.

3

Plasser munnstykket fra dekk lim på dekkets ventil stammen ved å skru dysen på plass. Som munnstykket er på plass, vil luft og limet begynner å skrive inn dekk og du vil høre en svak susing støy. Tømme hele kan inn i dekket.
4

Fjern kan av dekktetningsmiddel og sett på lokket på ventilen stammen.
5

Drive bilen til en nærliggende gass stasjon og sted riktig mengde luft i dekkene. Det anbefales at du kjører bilen ikke mer enn fire miles uten riktig lufttrykk. Brukerhåndboken i bilen inneholder det anbefalte trykket for dekkene på bilen din.
6

Reparasjon eller skifte dekket, helst ha en profesjonell gjøre det. En kan av dekktetningsmiddel er bare en midlertidig løsning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70849.html

Previous:
Next:

flate dekk