Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan endre et Spare Bruke Small Spare på en 2003 Chrysler Town & Country

Hvis du skulle befinne deg i transitt og dekk går flatt, og vite hvordan du endrer reservehjul kan slå en stor katastrofe i et mindre ran. Reservedeler dekk tillate deg å fortsette å kjøre før du kan ta den skadede dekk til et verksted for utskifting. 2003 Chrysler Town & Country, som sin søster kjøretøy (Dodge Caravan og Plymouth Voyager), har en liten reservehjul ment for midlertidig bruk. Reservesikringen, som er anbrakt under den bakre del av kjøretøyet, er enkel og grei å endre. Instruksjoner
en

Park Chrysler Town & Country på et flatt underlag og slå av motoren. Sett på parkeringsbremsen og åpne det bakre liftgate.
2

Trekk utløserspaken på venstre side trim panel i bagasjerommet for å fjerne dekselet. Den tannsett jack og jack håndtak er under dekselet.
3

Roter reservehjul stasjonen mutteren mot solen med jack håndtaket. Mutteren er plassert i gulvet i lasterommet, direkte foran liftgate låsen. Dette vil aktivere en vinsj mekanismen, noe som vil senke reservehjul under den bakre del av kjøretøyet. Fortsett å senke dekket til du kan trekke det fra under bilen.
4

Tilt av holderklemmen på enden av vinsjen mekanisme og passerer det gjennom dekket for å fjerne det.

5

Plasser jack på forsiden eller baksiden jack punkt for dekk som må skiftes ut. Foran jack punktet er rett bak forhjulet, den bakre jack punktet er rett foran bakhjulet
6

Bruk jekken håndtaket for å løsne hver av mutrene på hjulet som trenger. endring. Ikke fjern slepe nøtter - rett og slett løsne dem
7

Koble jack håndtaket til jekken og skru jack skruen med klokken for å løfte jack.. Fortsett å vri kontakten til den valgte dekk løfter fullt av bakken.
8

Fjern lug nuts og dra hjulet ut av kjøretøyet. Sett den til side.
9

Line up slepe nøtter med hullene på reservehjul og installere reservedekket. Stram boltene litt. Ikke prøv å stram boltene fordi det kunne tvinge Town & Country ut av kontakten og skade bilen.
10

Snu jack håndtere mot klokken for å senke bilen helt. Fjern sakse jack fra under bilen.
11

Trekk til hjulmutrene på reservehjul helt (så stramt som mulig).
12

Koble vinsj mekanisme for å det skadede dekket og roter reservehjul stasjonen mutteren med klokken for å trekke opp dekket under Town & Country.
13

Sett sakse jack og jack håndtaket i sidekledningen i bagasjerommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70871.html

Previous:
Next:

flate dekk