Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik reparerer en liten luftlekkasje i en bil Tire

En liten lekkasje i et bildekk kan føre til store frustrasjon. Men i de fleste tilfeller er en enkel, rask løsning mulig . Noen midler er mer permanent enn andre, skjønt. Finn Leak

Bestem hvor lekkasjen er . Hvis plasseringen av lekkasjen er ikke åpenbar, bruke sprayflaske som inneholder oppvaskmiddel og vann for å sprøyte væske på dekkoverflaten . Se etter bobler , som angir plasseringen av lekkasjen .
Midlertidig reparasjon

fleste nærbutikker bære spraybokser med en kombinasjon av fugemasse og flytende drivstoff som, når sprayet i ventilen stammen av dekket , gjør at du kan kjøre hjem eller til nærmeste mekaniker . Imidlertid kan dekkene begynner å tømmes innen en dag , og denne metoden er ikke ment å bli brukt gjentatte ganger i stedet for permanent reparasjon.
Tire Kit
< p > Dekk reparasjonssett er tilgjengelig på bilen deler butikker og noen kjøpesentre. Settet inneholder vanligvis plugger, patcher og andre materiell og instrukser som trengs for å forsegle en lekkasje . Selv om denne metoden kan være litt mer pålitelig enn sprayboks , er det fortsatt en midlertidig fiks .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70852.html

Previous:
Next:

flate dekk