Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan du monterer en Tire manuelt

Montering et dekk uten hjelp av en spesialisert maskin er mulig, og krever lite i form av utstyr. Det som trengs er litt av brute force, i de innledende montering, og forsiktighet når du fyller dekket med trykkluft i løpet av de siste trinnene. Hvis mulig, arbeide med hjelp av en ekstra person, ikke bare for å gjøre oppgaven enklere, men også for å ha noen i nærheten i tilfelle skade i løpet av de siste trinnene. Du trenger
Tire
Wheel
Crowbar eller dekk jern
Glidemiddel (f.eks olje eller såpe) Nike Air kompressor
stropper
Vis flere instruksjoner

en

Legg din hjulet på bakken. Smør perle av dekket ditt, og plasserer dekket delvis på rattet, i en vinkel.

Crouch ned av dekk, plasserer knærne på den delen av dekket berører bakken. Plasser begge hendene på oversiden av dekket, og trykk på knærne ned på undersiden av dekket med hele kroppsvekten. Skyv den andre siden av dekket ned med hendene, bruk en vuggende bevegelse for å gjøre det. Til slutt, vil halvparten av hjulet pop på plass i dekket.
2

Plasser den flate av slutten av kubein eller dekk jern over kanten av hjulet. Spissen av den flate enden bør bare være under vulsten av dekket. Sakte lirke dekk jern mot deg selv, inntil perle av dekk spretter på plass over hjulet kanten. Dette vil bare skje i området der du tilfeldigvis være nysgjerrige, så du må gjenta denne prosessen rundt omkretsen av umontert dekkanten, inntil den dekker hele hjulet kanten.
3

Strap dekket ned til gulvet. Å blåse opp dekket med trykkluft, ved hjelp av ikke mer enn 40 psi. Du hører en smellende lyd, noe som indikerer at bunnen perle av dekk har satt seg skikkelig over rattet kanten. Dette blir etterfulgt av toppen av vulsten. Fortsett å blåse til omtrent 3/4 av perlen har satt på hjulet kanten.
4

Vent til eventuelle gjenværende unseated dekkanten å sete seg fra gjenværende lufttrykket. Hvis unseated dekkanten fortsatt etter pause, sakte --- og i korte spruter --- legge mer trykkluft til resten av dekkanten sett på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70798.html

Previous:
Next:

flate dekk