Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan endre Tire Size på en 2008 Silverado

2008 Chevrolet Silverado pickup lastebiler kommer i en rekke modeller, inkludert 1500, 2500HD og 3500HD. Aksjen dekkdimensjon av en lastebil vil avhenge av modell og hvilke alternativer det ble kjøpt med. Avhengig av hvor mye du ønsker å øke eller redusere dekkdimensjon, kan du også modifisere bilens fjæring. Instruksjoner
Detemining Tire Size
en

Bestem størrelsen på dekkene som er på din 2008 Silverado ved å lese tallene skrevet på dekkets sidevegg. Det siste nummer i sekvensen identifiserer diameteren til kjøretøyhjulet. For eksempel indikerer P265/70R17 en personbil radial-bygget dekket med en 265-millimeter bredde. Den har en sidevegg høyde 70% av sin bredde, og er ment å være montert på en 17-tommers diameter hjul.
2

Sjekk om disse dekkene passer aksjen dekkdimensjon. Gjør dette ved å lese klistremerke på førersiden dør jam av kjøretøyet. Hvis tallene ikke stemmer overens, er bilen allerede kjører dekk som er annerledes enn aksjen pakken. Dette er en vanlig foreteelse, men hvis forskjellen er ikke stor det ikke skal påvirke den generelle driften av kjøretøyet.
3

Vurdere type kjøring bilen er brukt for å bidra til å bestemme den beste dekkdimensjon og type for lastebil (f.eks, om Silverado brukes hovedsakelig off-road eller on-road).
kjøpe nye dekk
4

Besøk en lokal dekk butikk eller på nettet forhandleren for å bestemme størrelsen på dekk som passer akkurat din modell av 2008 Chevrolet Silverado. Du kan kjøpe dekk med mindre variasjoner i høyde og bredde fra lager dekkdimensjon uten å gjøre noen endringer til bilens dekk eller hjul.
5

Kjøp dekk som passer best til dine behov. Større gjørme-og snø-rated dekk kan være best egnet for folk som kjører av veien, men krever også endring av bilens fjæring med en utjevning eller lift kit. Mindre dekk gir et elegant utseende til lastebiler drevet primært på fortau. Men de kan kreve at du kjøper nye hjul og lavere bilen suspensjon.
6

Installer dekkene på bilen din. Montering og balansering av dekk er best gjort av en profesjonell med et hjul montering maskinen for å unngå skader på hjul og dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70797.html

Previous:
Next:

flate dekk