Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik fjerner reservehjulet i en 2007 Chevy Impala

Chevrolet introduserte uplander som en crossover sport van i 2005 og fortsatte sin produksjon gjennom 2008. Reservehjul på 2007-modellen ble stuet under bilen og kom utstyrt med en talje og kabel for å senke den ned på bakken. De verktøyene du trenger for å fjerne reservehjulet kom med bilen og er stuet i bagasjerommet, sammen med jack. Noen Uplanders hadde også et sekundært låsesystemet i tilfelle heise og kabel-systemet ble ufør. Du trenger
Folding skiftenøkkel
Wrench forlengelse
Jack
Vis flere instruksjoner
Hoist og Cable
en

Åpne den bakre liftgate, og lokalisere jack oppbevaringsrom på passasjersiden av bagasjerommet. Flytt eventuelt lasten ut av veien. Løft tappen på dekselet og trekk for å åpne lagringsområde.
2

Finn vingemutteren og brakett som holder kontakten og verktøy på plass. Løsne mutteren og fjern braketten for å få tilgang til verktøyet posen. Fjern folding skiftenøkkel og utvidelsen for det fra posen, og fest utvidelse til skiftenøkkelen.
3

Finn hullet i bakre støtfanger som gjør at utvidelsen til nå dekket heise akselen. Mate utvidelsen gjennom dette hullet, på skrå, før den kobles til skaftet.
4

Vri nøkkelen mot klokken for å senke reservehjulet. Fortsett å vri til dekket er helt nede. Trekk dekk ut fra under baksiden av uplander.
5

Vipp holderen på slutten av heise kabelen og ta den fra dekket. Fjern kabelen fra dekk.
Sekundær Latch System
6

Se under bilen for å vurdere reservehjul situasjon hvis løfteutstyret og kabel-systemet svikter. Hvis dekket henger løst, bruker du den sekundære sperren for å fjerne reservehjulet.
7

Plasser jekken under bilen. Juster jack sentrum lift poeng med midten av dekket. Vri nøkkelen med klokken for å løfte jack. Fortsett å øke kontakten til den løfter den sekundære låsen tenke og dekket kan ikke gå noe høyere.
8

Vri nøkkelen mot klokken for å senke dekket til den hviler på skiftenøkkelen forlengelse. Trekk dekk ut fra under bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70912.html

Previous:
Next:

flate dekk