Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan fikse en Flat Med WD-40

WD-40 er et silikonbasert glidemiddel som er utvist fra en kan med et lettantennelig krutt. Det er denne drivmiddel som er nøkkelen til å bruke WD-40 for å fikse et punktert dekk. Når du tenner drivmiddel i boks, oppstår en liten eksplosjon. Denne reaksjonen reseats raskt et flatt dekk på felgen, slik at dekket kan oppdateres og reinflated. Du trenger:
Bil jack
WD-40
Stick-stil tenneren
Tire reparasjonssett
12-volts luftkompressor
Vis mer Instruksjoner

1.

Jekk opp bilen, bruker de angitte jack på chassiset på kjøretøyet.
2

Spray noen små pakker med WD-40 inn i gapet mellom felgen og dekk. Kontroller at spray blir rundt kanten av felgen. Stopp når du ser en liten sky av damp i dekket /felgen området.
3

Step tilbake ca to meter fra dekket. Antennes din lettere. Rett boks med WD-40 på dekk og felg noen få inches fra antent lettere, sprøyting en kort utbrudd inn i flammen. Drivmidlet vil antennes, også tenne drivmiddelet rundt dekket. Den raske utvidelsen av luft fra varmen av drivmiddel tenningen fører dekket til igjen på felgen.
4

Tre svart tråd følger med dekkreparasjonssett gjennom punsj nål hole.

5

Skyv tråd og nål inn i hullet i dekket. Trekk nålen ut av dekket.
6

Blås til riktig PSI, som angitt på dekk, med 12-volts kompressor. Plugg sigarettenneradapteren inn i 12-volt jack i bilen, stopper når måleren leser riktig trykk.
7

Hodet til en dekkforhandler for å reparere eller skifte dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70913.html

Previous:
Next:

flate dekk