Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan fikse en Tire Valve

Ifølge US Department of Energy på Fuel Economy ", kan du forbedre gass kjørelengde med opptil 3,3 prosent ved å holde dekk fylt til riktig trykk." En vanlig årsak til feil dekktrykk er en langsom lekker ventilen stammen. De fleste dekk nå er slangeløse, men selv tube ventilspindlene kan repareres hvis det er en ventil kjerne problem. Ventilen kjerne er elementet innenfor stammen som kan svikte over tid. Når det svikter, vil stammen begynner å lekke luft. En spesiell ventil stammen kjernen trekke verktøyet brukes til å skru den gamle kjernen og skru inn den nye. Hvis hele ventilspindelen som må strammes eller skiftes må dekket demonteres fra felgen. Hvis den nye ventilstammen kjerne som er en del av røret fortsetter å lekke etter å ha blitt erstattet deretter hele røret må erstattes. Du trenger:
Valve stem kjernen trekke verktøyet
New ventilen stammen kjerne
Air trykkmåler
Hydraulisk gulv jack
Impact pistol og socket sett
Tire fjerning strykejern
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
Skifte Ventilspindel Kjerne
en

Skru ventilen stammen cap. Sett på ventilstammen kjernen trekke verktøyet inn i toppen av ventilen. Drei verktøyet mot klokken til kjernen er fjernet.
2

Sett inn en ny kjerne inn i stammen og bruke verktøyet til å tre den i klokkens retning. Stram kjernen til all luft lekker stopper.
3

Pump opp dekket til produsentens dekktrykk spesifikasjoner. Skru på ventilstammen cap. Kontroller dekktrykket i 24 timer, med en trykkluftmåler, for å se om dekket er fortsatt lekker.
Innstramming eller erstatte hele Ventilspindel.
4

Ta av dekk trenger reparasjon fra bilen med en jekk og dekk fastnøkkel. Slagbormaskin kan brukes hvis tilgjengelig. Skru av ventilen stammen cap. Tråkk ventilstammen kjerne med bakenden av et dekk trykkmåler før dekket er punktert. Fjern dekket fra felgen med dekk strykejern.
5

Sett felgen oppreist og inspisere begge sider av ventilen stammen. Sjekk for slark eller skade på stammen. Hvis stammen er skadet må den byttes. Hvis den er løs, fastnøkkel til å stramme hex-mutteren på innsiden av felgen inntil stammen er stramt.
6

Fjern hele ventilstammen hvis den må byttes ved å skru av hex -mutteren som holder den til randen med skiftenøkler. Installere den nye ventilen gjennom utenfor hullet av felgen til gummipakningen an mot den ytre kant vegg. Sett den indre gummipakningen over gjenget foten av stammen og skru på hex-nut. Stram den med skiftenøkler.
7

Skift dekk med dekk strykejern og blåse opp dekk til produsentens dekktrykk spesifikasjoner. Kontroller trykket i 24 timer for å se om dekket er fortsatt lekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70804.html

Previous:
Next:

flate dekk