Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik fjerner de bakre Lagrene på en 2000 Silverado

Chevrolet har produsert lastebiler siden 1947. De gamle tidtakere elsket sine lastebiler, og det tok ikke mye å starte en krangel om hva selskapet gjorde det beste lastebil. 2000 Chevy Siilverado har en datamaskin operert tenningssystem som forbedrer drivstoff kjørelengde. Som for påkjørsel bolig eller det tekniske navnet, den bakre differensial, har utformingen endret seg lite de siste årene. De største forbedringene er i kvaliteten på materialet og produksjonsprosessen brukes på å lage girene, lagrene, og stål. Bakakselen lagrene i Silverado er tettsittende montert i differensialhuset. Du trenger:
Vernebriller
Floor jack
Jack står
Hjulkiler
Hammer
Wrench sett
Skrutrekkersett
Butikk håndklær
Socket set
Drensvannsoppsamler
Intern segl avtrekker
Intern lysbilde hammer
Vis flere instruksjoner
en

Park lastebilen på et solid underlag. Blokkere forhjulene for å holde bilen rulle. Løsne, men ikke fjern lug nuts på bakhjulene.
2

Plasser en jekk under midten av bakre differensial og heve bilen. Sett to bukker, en under hver aksel rør nær hjulene til å støtte lastebil og ta ut kontakten.
3

Slide en renne pannen under bakre differensial. Løsne og fjerne boltene på bakre differensial dekselet. Trykk på bakdekselet løs og fjerne det. La girolje å renne ned i pannen.
4

Roter ringen utstyr for å finne senterbolten låsebolten. Løsne og fjern senterbolten låsebolten. Skyv krom sentrum pin ut av hullet i differensialhuset. Fjern begge bakhjulene og brems trommer fra lastebilen.
5

Skyv bakaksler i mot bakre differensial boliger. Trekk C-klips av enden av akselen. C-klips er plassert på enden av differensial navhylse. Pass på akselen er langt nok inn slik at C-klipp fjerne maskinerte telleren vasken på differensialhuset.
6

Skyv akslene ut av den bakre differensial, ta vare å støtte akselen slik det skader ikke akseltetning ligger inne i hjulet enden av akselen tube.
7

Sett fingrene på et lysbilde hammer, bærer avtrekker inn i hjulet slutten av Akselhuset og posisjon fingrene bak hjullager. Bruk raset hammer å hamre akselen bærer ut av begge utenfor ender av bakenden boliger.
8

Omvendt trinnene over for å settes sammen den bakre differensial.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70898.html

Previous:
Next:

flate dekk