Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan endre en snøfreser Tire

Normalt med snøfreser dekk, er utskifting vanligvis ikke nødvendig, med mindre selvfølgelig du klarte å rive dekket i filler. Finne en erstatning dekk er generelt vanskeligere enn å endre en. Snøfreser dekk er holdt av en ganske enkel mekanisme, så når du klarer å finne en ny en, endrer det er en lek. Instruksjoner
en

Få hendene på et dekk fra produsenten av snøfreser. Sjekk om din snøfreser garantien dekker den type skade dine snøfreser dekkene har påløpt. Om for noen grunn, nekter selskapet å skifte dekket, gå til din lokale makt utstyr forhandler, eller stedet der du kjøpte snøfreser. Giveren kunne bære dekk du trenger. Hvis alt annet mislykkes, være kreativ og kjøpe den brukt.
2

Fjern det gamle dekket. Det bør være en bolt eller en nål som holder hjulet på snøfreser. Fjern den i henhold til instruksjonene i håndboken som fulgte med snøfreser. La luften ut av slangen ved å løsne ventilen på dekket. Hvis det allerede er flat, er dette ikke et problem.
3

Hold dekk og metall rim med en benk skrustikke eller annen form for klemmer for å unngå å skade deg selv og slå dekket av av metall-felgen. Med et solid metall-stang av noe slag for å kile mellom innsiden av dekket og den metallkant. Løft opp og ut for å få innsiden kanten av dekket over på utsiden av metallet rim.
4

Sett det nye dekket på. Bruke et smøremiddel på de indre og ytre kantene av dekket, og deretter settes den ned på metallkant. Hvis det ikke er villig til å gå lett, teft ut den indre beading av dekket ved å pakke den med en stol eller tung ledningen, sett den over metallet rim, og deretter fjerne ledningen eller kjeden. Fyll opp hjulet med luft, og smøremiddel skal hjelpe forsegle det nye dekket til metall rim.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70729.html

Previous:
Next:

flate dekk