Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik tilbakestiller den lavt dekktrykk Lys på en Ford F-250

Kjøring med underinflated dekk er en vanlig årsak til dekk svikt og utblåsning, ifølge Ford Motor Co Heldigvis nyere Ford lastebiler, for eksempel F-250, er utstyrt med et dekktrykk overvåkningssystem. Dette systemet varsler deg med et blinkende lys på dashbordet når en (eller flere) av dine dekk har mistet en betydelig mengde luft. Hvis du vil tilbakestille lavt dekktrykk lys på Ford F-250, legger en passende mengde luft til dekkene og kjøre lastebil i noen minutter. Varsellampen skal da forsvinne. Du trenger
Tire måle
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Pass på at dekkene er kjølig (ikke drevet mer enn en mile) før du begynne; lufttrykket vil øke inne i dekket etter hvert som dekket varmer opp fra kjøring
2

Kontroller trykket for hvert dekk på F-250.. For presisjon, bruker for lufttrykket i stedet for visuell inspeksjon; dekkene kan miste halvparten av sine luft og fortsatt ser OK ved å bare visuell inspeksjon, ifølge Ford Motor Co å sjekke trykket, skru av lokket på dekk ventilen og kort sette måleren å få en lesning.
3

Legg en passende mengde luft til dekkene dine behov. Se i Fords Anbefalt dekktrykk nivåer, som du finner på etiketten på kanten av førerdøren. Hvis du overfylle et dekk, trykk på stammen i sentrum av ventilen for å slippe ut luft. Kontroller dekktrykket med måleren, og erstatte ventil cap.
4

Bytt ut reservehjulet med en egnet vanlig dekk hvis du har kjørt på en reserve. Reservehjulet er designet for midlertidig bruk, og det påvirker dekktrykket varslingssystem. Kontroller dekktrykket med måleren, og legge luft til dekk etter behov.
5

Kjør F-250 i minst to minutter med en fart på 20 km /h eller mer. Dekktrykket lyset skal slukkes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70762.html

Previous:
Next:

flate dekk