Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan fortelle når bil dekk må byttes

Waking opp til et flatt dekk i garasjen er nok til å forårsake en dårlig dag, men å ha et dekk blåse ut på en motorvei i dårlig vær er en oppskrift på katastrofe. Du kan redusere sannsynligheten for en slik situasjon ved å erstatte bildekk etter behov. Flere enkle tester som tar mindre enn 10 minutter kan hjelpe deg å avgjøre om du trenger å få nye dekk. The National Highway Traffic Safety Administration anbefaler du utfører disse dekktester månedlig. Du trenger
Tire måle
Lincoln penny
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen. Vent minst tre timer for dekkene å kjøle seg ned.
2

visuelt dekkene. Stå på baksiden av bilen og se etter en hvilken som helst metall i dekket. Se etter bobler og sprekker, som disse indikerer et nytt dekk er nødvendig.
3

knele ned ved siden av dekkene. Ta av dekk ventil cap. Bruk indikatoren for å sjekke lufttrykket i dekkene. Lavt dekktrykk viser du trenger mer luft i dekket ditt. Det kan også indikere en langsom lekkasje og behovet for å bytte ut dekket.
4

Kjør hendene over dekkets slitebane å kjenne om det er rusk eller andre elementer fanget i slitebanen. Se etter ujevn slitasje mønstre. Dette er indikasjoner på at du trenger et nytt dekk.
5

Plasser en Lincoln penny inn i slitebanen med toppen av Lincolns hodet vendt ned. Hvis mønsteret ikke er dypt nok til å nå toppen av Lincolns hår, er din slitebanen for tynn, og du trenger et nytt dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70817.html

Previous:
Next:

flate dekk