Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Pneumatiske Dekk reparasjon Verktøy

Hvis du noen gang har toppet hodet inn i et dekk butikk mens bilen var under arbeid du har sikkert lurt på hva disse høye lyder var. De fleste dekk sentre har et pneumatisk luft system som spiller en viktig rolle i sin virksomhet. Dette systemet er vanligvis kjøres fra en av to store luftkompressorer hvilke brensel de luftkanoner og dekk reparasjon verktøy. Flere pneumatiske dekk reparasjon verktøy finnes for å reparere en lekkasje, erstatte et dekk eller fjerne et dekk fra bilen din. Tire Buffer

En pneumatisk dekk buff brukes til å jevne ut innsiden av dekket når fikse en flat, der pluggen og patch går ved å slipe ned gummien. Hvis du bruker for mye press til ett område av dekket med dette instrumentet, vil stålet vise gjennom og hele dekket må skiftes.
Pneumatic Tire Gauge

pneumatiske dekk måle brukes til å sikre et dekk blåses opp til riktig trykk og brukes også til å sjekke lufttrykket i dekkene. Hvert dekk og vogntog har sin egen spesielle dekktrykk målt i pounds per kvadrattomme (PSI). Denne målingen kan bli funnet på innsiden førerdøren jam. Feil lufttrykk forkorter dekkets levetid.
Luftgummidekk Vacuum

En pneumatisk dekk vakuum er et verktøy som brukes for å fjerne rusk igjen fra rasping innsiden av dekket. Ta vakuum bag ut av baksiden av enheten og bruke den til å tørke dekket limet som er brukt på et dekk patch.
Pneumatisk Drill

En pneumatisk drill fjerner og legger til hjulmutrene til dekkets studs. Sett dreiemoment på pneumatiske luftgevær for å sikre de hjulmuttere er ikke satt tilbake på stenderne for hardt. Bruk en momentnøkkel til å stramme dekk lugs nøtter til riktig fot pounds å holde dekket på bilen. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i et hjul faller av.
Pneumatic Tire Changer

pneumatiske dekk veksler brukes til å fjerne og sette på plass dekket fra felgen. Dekk skiftere vanligvis kommer utstyrt med dekkanten breakers, en reservable platespiller, et dreiemoment motor, en innebygd i luft regulator og hjul klemmer. Før reattaching dekket til felgen, som alltid grundig smøre felg og dekk slik at dekk felgsetene seg lett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70818.html

Previous:
Next:

flate dekk