Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Air hurtigkobling Typer

En luft hurtigkobling er utviklet for å bistå i å fylle den flate dekk med luft. Konnektoren, på rundt to inches i lengde, griper i den luftkompressor, som så blir koplet til ventilen av dekket. Det finnes mange typer kontakter, av alle modellene, er det fire hovedtyper som er godt kjent i verden for automotive reparasjon. Hann-til-Male Connector

hann-til-hann-kontakt, med to stammer i hver ende, er designet for å settes inn i en kvinnelig luftslangen. Begge ender av den hann-til-hannkobling har tråder, fabrikert for å skru den inn i hunn-mottaker på slangen. Den kvinnelige-til-kvinne-kontakt er en annen form for rask luft-kontakt. Det er det motsatte av den mannlige-til-hann, med to stammer som godtar den mannlige-gjengede enden av luftslangen.
Male-to-Female Connector

Den mannlige-til-kvinne-versjonen har en gjenget ende og en glattet slutt. Den gjengede enden eller mannlige end skruer inn i en kvinnelig slange eller en kvinnelig luftventilen. Den glatte enden eller kvinne, godtar enten luftslangen mannlige tips, eller de mannlige tips av en luft ventil. Inne i glattet enden er tråder som sikkert holder den mannlige enden av slangen eller ventilen på plass.
Regulering Connector

regulere kontakten er utformet på samme måte som andre former, som den hann-til-hann eller hunn-til-male, men det er en ytterligere skive for å regulere mengden av luft slippes inn i dekket. Den lille, roterende dial er funnet på toppen av horisontalt plassert kontakten som en grunnleggende turn-stil mekanisme.
Gummislange

å koble kompressoren til en gummislange minst en av stammer av pluggen er konisk av i en tynn og smal spiss. Den andre enden av gummislangen hurtigkobling ligner den mannlige eller kvinnelige ende av andre utforming-er med gjenger på innsiden eller utsiden av haken for tilkobling. Den doble-gummislange kontakten brukes ofte, med begge utstikkerne være konisk snevert. Denne grunnleggende design er også sett på som en tre-spiss kontakt og fire kanter slange tilkobling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70872.html

Previous:
Next:

flate dekk