Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan endre et flatt dekk på en 2004 KIA Sorento

Du er ute og kjører nedover veien, på vei hjem fra butikken, og et dekk av 2004 Kia ​​Sorento går over en spiker og sprette. Vil du vite hva du skal gjøre for å være tilbake på veien i løpet av 10 til 15 minutter? Endre fremre eller bakre dekk er ikke en vanskelig prosedyre, så lenge du har de riktige verktøyene og vet hvordan. Du trenger
Jack
Wheel lug mutter skiftenøkkel
Reservehjul
Vis flere instruksjoner
en

Slå på fare lys, plasserer bilen i park på et flatt underlag og slå av bilen, trygt til side av veien. For manuell girkasse biler, trekker i nødbremsen og la bilen i gir etter at bilen er slått av.
2

Sjekk speil for å sørge for at det ikke er noen møtende biler før du åpner døren. Leder direkte mot stammen og åpne bakluken.
3

Fjern jack fra rommet sitt på høyre sidevegg av stammen. Løft bagasjeromsgulvet kupé luke og trekk ut rett jack håndtaket og "L"-formet hjulet lug mutter skiftenøkkel.
4

Grip den lug mutter kontakten på hjulmutternøkkel og spinne mot klokken for å senke reservehjulet dekk fra bunnen av kjøretøyet til dekket sitter flatt på bakken.
5

Koble reservehjul fra metalltråd og holderen som holder den på plass under bilen. Rull hjulet over til flatt dekk.
6

Plasser hjulet lug mutter skiftenøkkel på den første av fem hjulmuttere holder flatt dekk på plass og spinne mot klokken én omdreining. Fortsett å gjøre dette for hver av de fem hjulmuttere. Ikke spinne dem helt av - bare løsne dem
7

Finn solid sub-frame rail kjører langs lengden av bilen nærmest flatt dekk og flytte bilen jack under den.. Sett jack håndtaket i kontakten for å løfte bilen.
8

Pump den oppjekkbare til flatt dekk stiger to inches av bakken. Når sikker, skru løs slepe nøtter og dra av hjulet, plassere den på bakken.
9

Løft reservehjul og skyv det på knastene før du strammer til fem hjulmuttere tilbake på plass med skiftenøkkelen. Stram ved å spinne nøtter klokken.
10

Senk jack langsomt til bilen hviler tilbake på bakken med den nylig montert reservehjul. Ytterligere stramme hver av mutrene nå som fullt trykk av kjøretøyet er på reservedekket. Kia anbefaler et moment på 65-87 fot pounds for hver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70788.html

Previous:
Next:

flate dekk