Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan vet jeg om dekkene er Retreads

regummierte dekk har hatt sine gamle løpebaner glattet bort (etter å ha blitt skadet eller gjort ubrukelig) og et nytt mønster re-anvendt i deres sted. Dette forlenger levetiden på dekket betraktelig og resirkulerer gammel gummi. Selv om de fleste retreads er trygge, bør du likevel vite hvordan du kan fortelle forskjellen mellom retreads og nye dekk. Instruksjoner
en

Sjekk dekkets sidevegger for ordene "skjevhet", "skjevhet belte" eller noe lignende for å indikere deres status. Retreads er lovpålagt å ha disse merkene på de fleste områder, som forteller forbrukerne hva slags dekk de kjøper.
2

Søk etter dekk retreads på større kjøretøy, for eksempel trailer lastebiler, anleggsmaskiner og selv hjulene på fly. Retread dekk er mest populære i tyngre kjøretøy og de som ser mye på reise. Du er mindre sannsynlig å se dem på personbiler og privateide biler for enkeltpersoner.
3

Se etter forskjeller i tekstur og tetthet mellom dekkenes sidevegger og deres slitebane. Regummierte dekk kan ha svake utmerkelser. Kontroller om trinnenes er mørkere, for eksempel, eller litt grovere å ta på. Disse forskjellene er sjelden betydelig, men de vises.
4

Se etter sel eller lignende bretter langs sideveggene i dekket. Retreads utgangspunktet plassere en innpakning av ny gummi der de opprinnelige trådene en gang var, så nær originalen som mulig og forseglet på plass før de blir vulkanisert. En liten søm eller en bit av overflødig gummi er noen ganger igjen etter en slik prosess.
5

Se på prisen. En regummiert dekk koster vanligvis rundt 25 til 50 prosent mindre enn et nytt dekk. Spørre om kostnaden er markert ned på grunn av et salg, eller fordi dekkene er retreads.
6

Inspiser dekk for tegn på rasping eller utjevning. Dekk retreads må ofte være polert for å fjerne restene av den opprinnelige slitebanen. Vanligvis disse indikatorene forbli diskré, men hvis du sjekker nøye, kan du være i stand til å se om det er tegn til arbeidet i teksturen av dekket.
7

Se etter oppdateringer av sement eller lim på dekket. De fleste retreads bruke sement for å holde den nye slitebanen fast mot resten av dekket og noen ganger små klatter kan ses på overflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70717.html

Previous:
Next:

flate dekk