Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik installerer hjulet og trekke til mutrene på bilen din

Du har hatt et flatt dekk og trenger å installere reparert hjulet og stram til mutrene på bilen din. Det virker som en enkel jobb. Det er noen tips og teknikker du trenger å vite for å trygt installere et hjul på bilen din. Følg trinnene nedenfor for å gjøre jobben riktig. Instruksjoner
en

Jack opp bilen og støtte den på bukker. Rull hjulet ved siden av den eksponerte hub med slepe pigger.
2

Linje opp et hull i hjulet med bunnen stud og løft hjulet over all studs på samme tid, og skyv det på plass .
3

Hold bunnen av dekket tett mot hjulet hub med foten mens du tar den første lug mutter og legg den over gjenger stikker gjennom rattet. Slå denne lug mutter ned så tett som du kan få det for hånd.
4

Sett på de resterende slepe nøtter, i ingen spesiell rekkefølge, og hånd-stram dem.
5

Få en hjulmutternøkkel riktig størrelse til å passe nøtter, en fireveis fungerer best, legg den over den første lug mutter og skru den ned tett, men ikke stram.
6

Trekk til mutteren rett over fra den første, som arbeider i et stjernemønster. Deretter må du gjøre en over fra den andre, fortsetter inntil alle hjulmuttere er tettsittende. Dette seter hjulet helt inntil navet overflaten, og holder noe vingling og løsne av hjulet oppstår etter at du begynner å kjøre bilen.
7

Ta bilen av bukker. Bruk en momentnøkkel til å stramme boltene i en stjerne mønster til anbefalt moment. Sjekk brukerhåndboken for denne vurdering, eller ring forhandleren der du kjøpte bilen for å få dette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70718.html

Previous:
Next:

flate dekk