Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan fikse en Tire Fast

Et av problemene med bilhold er den uunngåelige flatt dekk. Uansett hvor forsiktig du er, på et tidspunkt vil du ganske sikkert ha et flatt dekk. Imidlertid vil mange av oss foretrekker å slippe å endre dekk bruker ofte vaklevoren saks jack som følger med bilen. En raskere og sikrere måte å raskt fikse dekk før du kan få til en stasjon er å bruke en boks med aerosol dekk inflator. Det er best å ha denne i bilen med deg til enhver tid, men hvis du bryter ned nær nok til en butikk eller bensinstasjon, vil de sannsynligvis selge dette produktet. Du trenger
Aerosol dekk inflator
Vis flere instruksjoner
en

flytte bilen nok til å sørge for at dekket ventilen er nær bakken. Deretter skrus lokket på dekk ventil.
2

Rist kan grundig. Skru enden av slangen på toppen av boksen på dekk ventil.
3

Trykk knappen på toppen av den kan for å begynne å blåse opp dekk. Bruk hele kan. Du vet du er ferdig når du ser noe mer materiale å gå gjennom linjen.
4

Fjern slangen fra dekket ventilen og skru lokket på igjen. Starte bilen på en gang og kjøre i noen minutter for å sikre at tetningsmateriale strøk hele innsiden av dekket.
5

Gå til nærmeste luftpumpe og legge mer luft til dekk for å gjøre sikker på at det er fullt oppblåst. Deretter kjøre til et dekk senter eller stasjon, og har dekket skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70902.html

Previous:
Next:

flate dekk