Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan Test Dekk

Riktig mønsterdybde og dekktrykk vil øke din trygghet på veien. Hvis en av dem er feil, sette deg selv i en større risiko for å miste kontroll over kjøretøyet. En svært lav mønsterdybde kan føre til at du hydroplane i våte eller isete forhold. Hvem som helst kan teste dekk for å avgjøre om de er å opprettholde riktig mønsterdybde og trykk. Teste dine dekk vil ikke bare holde deg tryggere --- det vil også spare deg penger i det lange løp. Du trenger
Air trykkmåler
Penny
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en trykkluftmåler å bestemme hver dekkets lufttrykk; sted malen over hver dekkets ventil og ta opp trykket lesing som vises på måleren. Sjekk brukerhåndboken for det anbefalte dekktrykket.
2

Kontroller lufttrykket i dekkene minst en gang i måneden --- og enda oftere i de kalde månedene. Lufttrykket synker når temperaturen synker, ta hensyn om vinteren
3

bare sjekke dekkene etter at de har sittet i noen timer;. Hvis du sjekker dekkene umiddelbart etter kjøring, kan du få en unøyaktig lesing.
4

Plasser en krone til noen tråkker spor rundt dekket med Abraham Lincoln hode mot deg og opp ned. Hvis du ikke kan se alle Lincoln hode, har dekk mer enn 1/16 tomme av mønsterdybden. Hvis du kan se alt av Lincoln hode, har dekket mindre enn 1/16 tomme av dybde og du må skifte dekk.
5

Sjekk dekkenes indikatorer --- hevet seksjoner i bunnen av slitebanen grooves --- for mønsterdybde. Hvis indikatorene er selv med utsiden av slitebanen, så dekkene er ikke trygt og krever erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70823.html

Previous:
Next:

flate dekk