Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik fjerner du Reservedeler og endre dekk på en Plymouth Voyager

Å være strandet på en øde motorvei eller landevei med et punktert dekk kan være enerverende hvis du ikke vet hvordan du skal endre et dekk. Se i bruksanvisningen for jack plassering poeng og plasseringen av jack og verktøy. De fleste varebiler og SUVer som Plymouth Voyager holde et reservehjul under bagasjerommet. Reservehjulet utløserbolten vanligvis finnes under lasten områdets teppet i nærheten av støtfangeren. Du trenger
Jack
hjulmutternøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem hjulmutternøkkel og jack. Åpne den bakre cargo luke og løfte teppet tilbake for å avdekke reservehjul senke bolt.
2

Plasser hjulmutternøkkel på bolten og vri den med klokken til dekket er på bakken. Ta kabelen fra midten av felgen ved å dreie enden av kabelen oppreist. Trekk den gjennom midten av felgen. Fjerne dekket fra under kjøretøyet. Fjern hjulkapsel fra flatt dekk og bruke hjulmutternøkkel å løsne hjulet er hjulmuttere.
3

Plasser jekken under bilen på en heis punkt på klype sveis med bilens understell . Heve bilen. Bruk hjulmutternøkkel å fjerne slepe nøtter fra hjulet studs. Skyv dekk og felg av hub montering.
4

Plasser reservehjul på navet forsamlingen med ventilstammen vendt ut. Installer slepe nøtter godt.
5

Nedre jekken og fjerne den fra bilen.
6

Plasser den flate dekk under bilen for å installere kabelen. Plasser hjulmutternøkkel på kabelen mutter inne i bilen og vri den mot klokken for å heve dekket til den berører undersiden av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70822.html

Previous:
Next:

flate dekk