Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Tire Repair Forskrift

Den amerikanske regjeringen gjennom Department of Transportation ( DOT ) regulerer flere aspekter av dekk reparasjoner og vedlikehold. DOT sier at vanlige dekk vedlikehold er nødvendig for å unngå plutselige dekk svikt på veien . DOT setter dekk reparasjon retningslinjer som dekk butikker må følge. Punktert dekk

Reparere en punktert dekk innebærer å plugge hullet i dekket. Det krever også en lapp for innsiden av dekket , rundt delen av den punktering . Legg merke til at dekkene må være helt atskilt fra felgen å bli skikkelig reparert, plugget, og lappet .
Repareres og ikke- reparerbare

Ifølge DOT, noe punktering som er i sideveggen eller skulder , eller skulder til sideveggen område av dekket er ansett som et ikke- reparerbare punktering . Punkteringer gjennom slitebanen , om ikke for stor, kan repareres .

Industry Standard

Industri standard retningslinjer tillater dekk reparasjon butikker for å fikse punkteringer i dekkets slitebane område som er opptil ¼ tomme i diameter. Reparere noe større i anbefales ikke . De tre essensielle sett til å reparere et dekk riktig inkluderer riktig å vurdere gjenstanden som forårsaket punktering (skade ) , reetablere en lufttett forsegling av dekkets indre liner, og helt patching hele skadede delen av dekket.
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70879.html

Previous:
Next:

flate dekk