Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik reparerer Dekk & Wheels

En bilens hjul består av to deler. Disse er de stål-radial og en metallisk rim. Den sporadiske jettegryte, spiker, stor stein eller andre farer kan forårsake skade på en eller begge delene av hjulet. Skaden dine hjul pådrar seg kan være en bøyd leppe på felgen eller et brudd i dekket. Felger som kun er bøyd kan repareres. Et sprukket felgen må byttes ut på grunn av sikkerhetsmessige hensyn. Et dekk med en tåre lenger enn en kvart tomme må også skiftes ut. Du trenger:
Hammer eller rim rettetang
Tire plug and patch
Tire flytende sement
Pre-buffer løsning
Hånd skraper
Håndholdt drill
1/4 -tommers borekrone
Tenger
Wire cutters
Stitcher
2 lirke barer
Spray flaske med vindu renere
ventil kjerne flytting verktøyet
Rags
Show More Instruksjoner
Fjern dekket.
en

Fjern ventilen kjerne å slippe lufttrykket i dekkene ved hjelp av en ventil kjerne flytting verktøyet.
2

Bryt perle segl ved å plassere en lirke bar mellom perle og kanten av felgen og bruke betydelig press. Skyv perle bort fra leppe rundt omkretsen av begge sider av dekket.
3

Plasser tuppen av en lirke bar under perle og trekke lirke bar på langs over kanten trekke perlen over kanten av felgen. Plasser den andre brekkjern likeledes noen få inches unna. Arbeid den andre brekkjern rundt omkretsen av felgen å holde den første stødig til vulsten er fullstendig utkoblet. Gjenta for den nedre perle uten å snu felgen over.
4

Repair felgen. Bruk en hammer til å nøye slå leppen tilbake i form. Rim rettetang er tilgjengelig for kjøp på de fleste auto deler forhandlere. Rettetangen kan du trekke leppen tilbake i form uten å hamre på den.
5

Monter reparerte dekket tilbake på felgen. Spray perle med vindu renere og lene den mot felgen. Bruk en gyngende, sirkulær bevegelse for å bruke makt på dekket tvinger den nedre perle over kanten. Plasser en lirke bar under kanten av felgen og dra den ned og utover skyve den ytre perle under leppen. Sett en annen lirke bar likeledes noen få inches bort og jobbe perlen ned til den er under leppe rundt hele omkretsen.
6

Stå opp dekket og helle på toppen for å søke innover press. Påfør ytre press for å sete perlen ved lufting opp dekket med en luftpumpe. Pass på at ingen løse artikler eller vedheng er i nærheten av perle mens sitteplasser det. Air dekket opp til fabrikkens spesifikasjoner og teste reparasjoner ved å spraye de reparerte områder med vindu renere. Se etter bobler, som avslører at luft slipper ut. Dette indikerer en mislykket reparasjon. Gjenta prosessen eller skifte dekket hvis reparasjonen ikke holder.
Dekk reparasjon
7

Fjern årsaken til hullet i dekket og bore ut hullet med drillen og 1/4-tommers bor.
8

Påfør noen pre-buffer løsning til området rundt hullet langs den indre fôr av dekket. Bruk en hånd skrape for å rense området og noen filler å fjerne væske og rusk.
9

Sett en plugg inn i hullet og trekk den gjennom med en tang. Klipp pluggen flush med innsiden og utsiden overflater av dekket.
10

Påfør et tynt lag av flytende sement for dekk til overflaten av den indre fôr av dekket rundt pluggen. La det tørke i to minutter og bruke en lapp over pluggen. Bruk en stitcher (rullende verktøyet med sløve tenner) å presse plasteret på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70866.html

Previous:
Next:

flate dekk